Kırmızı halıdan rüzgar gibi geçtiler: Kenan İmirzalıoğlu 'Yılın Erkeği' seçilirken, Sinem Kobal'ın cesur elbisesi olay oldu!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal çifti katıldıkları ödül töreninde el ele göz göze poz verdi. Ünlü çift, birbirlerine olan aşk dolu bakışlarıyla gündem oldu. Özellikle Sinem Kobal'ın cesur kırmızı elbisesi çok konuşuldu.

Kırmızı halıdan rüzgar gibi geçtiler: Kenan İmirzalıoğlu 'Yılın Erkeği' seçilirken, Sinem Kobal'ın cesur elbisesi olay oldu!

Harpers'r Bazaar'ın her yıl düzenlediği "Women of the Year Adwards"da 'Yılın Erkeği' ödülünün sahibi olan eşi Kenan İmirzalıoğlu ile geceye katılan Sinem Kobal güzelliğiyle gündem oldu.

Kırmızı halıdan rüzgar gibi geçtiler: Kenan İmirzalıoğlu 'Yılın Erkeği' seçilirken, Sinem Kobal'ın cesur elbisesi olay oldu! - Resim : 1

Ünlü çiftin birbirlerine aşk dolu bakışları konuşulurken, Sinem Kobal'ın cesur seçimi de çok beğenildi. Güzel oyuncu, kırmızı elbisesiyle görenleri büyüledi.

Kırmızı halıdan rüzgar gibi geçtiler: Kenan İmirzalıoğlu 'Yılın Erkeği' seçilirken, Sinem Kobal'ın cesur elbisesi olay oldu! - Resim : 2

1.690 dolar (48,887 Türk lirası) değerindeki kırmızı elbisesiyle tüm gece Kenan İmirzalıoğlu'nun yanında parlayan Sinem Kobal'a "Gittikçe cesurlaşıyor kadın", "Kadın çok tarz" yorumları yağdı.

Kırmızı halıdan rüzgar gibi geçtiler: Kenan İmirzalıoğlu 'Yılın Erkeği' seçilirken, Sinem Kobal'ın cesur elbisesi olay oldu! - Resim : 3