Kırmızı ışıkta geçti, başka araca çarparak takla attı! Takla atan otomobil, Emniyet Müdürlüğü’nün önüne uçtu

İstanbul Kağıthane’de kırmızı ışıkta geçen otomobil, kavşakta dönüş alan başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle refüje çıkan otomobil daha sonra Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünün kapısına uçtu. Otomobildeki 4 kişi kazayı yara almadan atlattı.

Kırmızı ışıkta geçti, başka araca çarparak takla attı! Takla atan otomobil, Emniyet Müdürlüğü’nün önüne uçtu

İstanbul Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde saat 18.00 sıralarında, 34 FTP 433 plakalı otomobil sürücüsü, kırmızı ışıkta geçti.

Kırmızı ışıkta geçti, başka araca çarparak takla attı! Takla atan otomobil, Emniyet Müdürlüğü’nün önüne uçtu - Resim : 1

O sırada kavşaktan dönmek üzere olan 34 SG 4989 plakalı araçla çarpışan otomobil, önce refüje çıktı ardından da Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önüne uçarak ters döndü. 4 kişinin olduğu ters dönen otomobilde vatandaşlar yara almadan kurtuldu.

Kırmızı ışıkta geçti, başka araca çarparak takla attı! Takla atan otomobil, Emniyet Müdürlüğü’nün önüne uçtu - Resim : 2

OTOMOBİL EMNİYETİN KAPISINA UÇTU

İki aracın karıştığı kaza sonrası önce refüje ardından da emniyetin kapısının önüne uçarak ters dönen otomobil nedeniyle Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü nizamiye kapısı, araç giriş çıkışlarına bir süre kapandı. Kaza sonrası ters dönen otomobil, çekici yardımıyla kaldırılırken iki otomobilde de maddi hasar meydana geldi.