Kırmızı ışıkta vurgun: Tam 800 bin TL'lik hırsızlık!

İstanbul Kadıköy’de kırmızı ışıkta bekleyen bir araç motosikletli 2 kişi tarafından soyuldu. Kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin sağ ön yolcu camını kıran kasklı şahıs daha sonra içinde 35 bin 400 TL ve 28 bin 560 dolar olan siyah bez çantasını alarak olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin güvenlik kameralarını incelemesi sonucu şüpheli Erdal G. Ataşehir'de yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Kadıköy’de kırmızı ışıkta bekleyen otomobil motosikletli ve kasklı şahıslar tarafından soyuldu. Otomobil sürücüsü Yıldıray N.’nin şikâyeti üzerine polis ekipleri inceleme başlattı. Polis ekiplerinin kamera görüntülerini incelemesi sonucu, 2 motosikletli şahsın kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin yanına yaklaşarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi.

Otomobilin yanına yaklaşan şahıslardan motosikletin arkasında oturan şahsın sağ ön yolcu koltuğu üzerinde bulunan ve içerisinde 35 bin 400 TL ve 28 bin 560 dolar olan siyah bez çantasını alarak olay yerinden kaçtığı belirlendi.

Kırmızı ışıkta vurgun: Tam 800 bin TL'lik hırsızlık! - Resim : 1

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği görevlilerince yürütülen soruşturma kapsamında Erdal G. Ataşehir'de yakalanarak gözaltına alındı.