Kırmızı kart görmüştü! Jorge Jesus, Ali Palabıyık'a ne dedi? O sözleri ortaya çıktı!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demispor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus, maçın hakemi Ali Palabıyık'a yoğun itirazlarda bulundu. Jesus'un kırmızı kart görmesine sebep olan olayın detayları belli oldu.

Kırmızı kart görmüştü! Jorge Jesus, Ali Palabıyık'a ne dedi? O sözleri ortaya çıktı!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında herkesin merakla beklediği zirveyi yakından ilgilendiren Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında kazanan çıkmadı ve ekipler sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldılar. Mücadelede en çok konuşulan isim ise hakem Ali Palabıyık oldu.

JORGE JESUS'A KIRMIZI KART

Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus, karşılaşma sonundaki itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü. Karşılaşmada uzatmaların son dakikasında Miha Zajc, rakip ceza sahası ön çizgisinde yerde kaldı.

Kırmızı kart görmüştü! Jorge Jesus, Ali Palabıyık'a ne dedi? O sözleri ortaya çıktı! - Resim : 1

Maçın hakemi Ali Palabıyık, pozisyona ilişkin devam kararı verirken bu karar, Sarı-Lacivertlilerin yedek kulübesini ayağa kaldırdı. Kenarda Jorge Jesus verilen karara tepkisini gösterdi.

YOĞUN İTİRAZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, yedek kulübesinde tepkilerini dile getirirken son düdüğün çalmasıyla birlikte sahaya girerek maçın hakemi Ali Palabıyık'ın yanına koştu. Jorge Jesus, son pozisyona ilişkin maçın hakemi Ali Palabıyık'a itirazlarda bulundu.

Kırmızı kart görmüştü! Jorge Jesus, Ali Palabıyık'a ne dedi? O sözleri ortaya çıktı! - Resim : 2

JORGE JESUS'A KIRMIZI KART

Maçın hakemi Ali Palabıyık'a tepki gösteren Fenerbahçeli oyuncular, teknik direktörleri Jorge Jesus'u da sakinleştirmeye çalıştılar. Portekizli hoca, pozisyona ilişkin görüşlerini ifade ederken şiddetli bir itirazda bulundu. Jorge Jesus'un itirazlarının ardından olay yerinden uzaklaştığı anda maçın hakemi Ali Palabıyık, Portekizli hocayı işaret ederek kırmızı kartını çıkardı.

JORGE JESUS HAKEME NE DEDİ?

Maçın hakemi Ali Palabıyık'a gösterdiği tepki sonrasında kırmızı kart gören Jorge Jesus'un o sırada hakeme ne dediği ortaya çıktı.

BeIN Sports'un haberine göre Jesus, o sırada Ali Palabıyık'a şu ifadeleri kullandı: "Ben pozisyonu yerimden gördüm, sen nasıl görmüyorsun!"