Kırmızı listede ismi geçen canlı, hayvanat bahçesinde dünyaya geldi. En son 2015 yılında görülmüştü. Bir ilk yaşandı

Kırmızı listede adı geçen aslan, hayvanat bahçesinde dünyaya geldi. Herkesi hem şaşırtan hem sevindiren haber, yıllardır heyecanla bekleniyordu. En son 2015 yılında bir doğum olduğu biliniyordu. 9 yıl sonra ilk kez yeni bir üye dünyaya geldi.

Kırmızı listede ismi geçen canlı, hayvanat bahçesinde dünyaya geldi. En son 2015 yılında görülmüştü. Bir ilk yaşandı

Kırmızı listede adı geçen aslan, hayvanat bahçesinde dünyaya geldi. Herkesi hem şaşırtan hem sevindiren haber, yıllardır heyecanla bekleniyordu. Hayvanat bahçesi, Ekim ayında ebeveynleri Saba ve Abagabe'nin çocuğu olarak dünyaya gelen Moja'nın, 4 günlükken 2,7 kilo olduğunu ve o günden bu yana 16 kiloya ulaştığını söyledi. Moja hâlâ annesiyle birlikte sergi dışı bir alanda tutuluyor ve yetkililer onun ne zaman halka açık sergileneceğine karar vermedi.

Kırmızı listede ismi geçen canlı, hayvanat bahçesinde dünyaya geldi. En son 2015 yılında görülmüştü. Bir ilk yaşandı - Resim : 1

KIRMIZI LİSTEDE TEHDİT ALTINDA OLARAK LİSTELENMİŞTİ

Hayvanat bahçesinin Facebook gönderisinde "Bu küçük adam oyunun ne anlama geldiğini öğreniyor ve genellikle annesiyle birlikte zıplayıp oynarken görülebiliyor" dedi. Jabulani, Saba ve bir başka dişi aslan Abagabe, gururun gen havuzuna daha fazla çeşitlilik kazandırmak için 2012 yılında hayvanat bahçesine getirildi. Afrika aslanları, Uluslararası Doğayı Koruma Birliği'nin Kırmızı Listesi'nde tehdit altında olarak listelenmiştir.