Kırmızı Oda'ya yeni gelen isimler bomba!

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda dizisine gelen yeni konuk oyuncular belli oldu. Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu dizinin yeni bölümünde birbirinden ünlü isimler yer alacak. İşte o isimler...

Kırmızı Oda'ya yeni gelen isimler bomba!

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarla olan, Kırmızı Oda dizisi, her hafta farklılaşan senaryosuyla izleyicinin göz bebeği olmayı sürdürüyor. Birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren dizi Kırmızı Oda'nın yayımlanacak yeni bölümü de 12'nci yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.

 Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde; Selvi (Sema Keçik) İstanbul'daki köşke vardığında Rıza'nın (Serhat Nalbantoğlu) kızları ve ablası Saadet'ten (Nazan Diper) gördüğü tepkinin kendisini nasıl yaraladığını Doktor Hanım'a anlatır.

Kırmızı Oda'ya yeni gelen isimler bomba! - Resim : 2

Hediye (Sezin Akbaşoğulları) hasta annesinden (Füsun Demirel) halası bildiği Hikmet (Semra Dinçer) hakkında öğrendiği bir sırla hayatı alt üst olunca Doktor Piraye'nin kapısını çalar.

Alya'ya sürpriz bir ziyaret yapan Doktor Hanım, kasvetli evin içinde Alya'nın yaşamına tanık olur ve Alya hislerini içtenlikle Doktor Hanım'la paylaşır.