Kırmızı Oda nerede?

Kırmızı Oda, tv100 ekranlarında yayınlanmaya başladığından beri fırtınalar estiriyor. TV8'den yayınlanan, reyting rekorları kıran ve rakip dizilere final yaptıran Kırmızı Oda dizisinin nerede çekildiği ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Kırmızı Oda'nın çekildiği köşkün bulunduğu yer.

Kırmızı Oda nerede?

TV8 ekranlarının yeni dizisi Kırmızı Oda 4 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldiğinden beri gündemde.

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı dizide gerçek hayat öyküleri ele alınıyor. Tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin nerede çekildiği ise en çok merak edilen konular arasında.

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin kadrosunda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan bulunuyor. 

Kırmızı Oda dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Mekanlar genelde Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde yayılmış durumda. Birkaç sahne ise Ortaköy'de çekildi. Kırmızı Oda, Çamlıca Tepesi ve Şile sahillerinde de sete çıkıyor.

Peki dizide Binnur Kaya'nın yani 'Doktor Hanım'ın kliniği nerede? Kırmızı Oda dizisinin merkezindeki mekan ise  Beykoz Kundura Fabrikası. 

Dizide ziyaretçilerin beklediği ve Doktor Hanım'ın hastalarıyla bir araya geldiği klinik sahneleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan platoda çekiliyor.