Ünlü oyuncu Evrim Alasya, Akrep'e damga vurdu!

TV8 ekranlarının vazgeçilmez efsane dizisi Kırmızı Oda'da Meliha karakteriyle takdir toplayan ünlü oyuncu Evrim Alasya, yeni dizisi Akrep ile büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Evrim Alasya, Akrep'e damga vurdu!

Büyük ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterine hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya Akrep dizisine transfer oldu ve diziye adeta damga vurdu.

Alasya, Star TV ekranlarında yayımlanan Akrep dizisiyle beğeni topaldı.

TV8'in gerçek hayattan uyarlama dizisi Kırmızı Oda'da Meliha karakteriyle beğeni toplayan Evrim Alasya, Star TV'nin yeni dizisi Akrep'de oynamaya başladı. Kırmızı Oda dizisinde hikayesi ve oyunculuğuyla herkes tarafından takdir toplayan Evrim Alasya yeni dizisinde de sosyal medyayı salladı.

Başrollerini Evrim Alasya ve Demet Akbağ'ın canlandırdığı Akrep dizisi, dün akşam ilk bölümüyle Star TV'de ekrana geldi. Evrim Alasya, yeni dizisinde bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıktı.

İki kadının hikayesini konu alıyor

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen 'Akrep', geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor.

Geçmiş günahların intikamını almaya yeminli olan Ferda (Evrim Alasya) yaptıklarıyla diziye damga vurdu. Demet Akbağ da yıllar sonra ekrana döndüğü Akrep dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni topladı.