Kırmızı Oda'da Sadi rolüne hayat veren Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu

Kırımızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren ve performansı ile ayakta alkışlanan oyuncu Erkan Petekkaya'nın, 15 Temmuz’u konu alan Şafak Vakti isimli filmde başrol oynayacağı öğrenildi.

Kırmızı Oda'da Sadi rolüne hayat veren Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu

'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Beyaz Gelincik', 'Dila Hanım' gibi dizilerde başrol oynayan Erkan Petekkaya,  TV8 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda'da hayat verdiği Sadi karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kırımızı Oda dizisinin Sadi’si Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu.

Kırmızı Oda'da Sadi rolüne hayat veren Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu - Resim : 1

BAŞROLDE YER ALACAK

Oyunculuk performansı ile sevenlerinin beğenisini kazanan Petekkaya'nın Rafadan Hayat yapım şirketinin imza attığı Şafak Vakti filminde başrol olarak yer alacağı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu filmde, Serkan Ercan, Deniz Bolışık, Baran Bölükbaşı ve aslıhan Karalar gibi ünlü isimler rol alacak.

Kırmızı Oda'da Sadi rolüne hayat veren Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu - Resim : 2

ANLAŞMA UZATILDI İDDİASI

Hayat verdiği 'Sadi' karakteri izleyiciler tarafından sevilen 50 yaşındaki oyuncunun, beş bölüm olarak girdiği dizideki anlaşmasının uzatıldığı iddia edildi. Ünlü oyuncunun hayat verdiği karakter beğenilince, yapımda daha uzun kalması için kendisine yeni teklif sunulduğu konuşuluyor.

Kırmızı Oda'da Sadi rolüne hayat veren Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu - Resim : 3