Kırmızı şeytanlar çıldırdı! Dünyanın en iyi stoperini istiyorlar! Teklif belli oldu: 2 katı maaş!

Manchester United, Luciano Splaetti’nin 'dünyanın en iyi defans oyuncusu' olarak nitelendirdiği Kim Min Jae’yi transfer etmek istiyor. İngilizler, futbolcunun sözleşmesinde yer alan satın alma maddesini kullanarak transferi bitirmeyi amaçlıyor. Kırmızı şeytanların futbolcuya Napoli'de kazandığının iki katı fazla ücret önereceği belirtildi.

Kırmızı şeytanlar çıldırdı! Dünyanın en iyi stoperini istiyorlar! Teklif belli oldu: 2 katı maaş!

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Manchester United, transfer çalışmalarına hız verdi.

Dış basında yer alan hebere göre İngiliz ekibinin gündemine sezon başında Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min Jae geldi. Napoli’nin Chelsea’ye sattığı Kalidou Koulibaly'nin yerine kadrosuna kattığı Güney Koreli stoperi transfer hedefi yaptı.

Eric Ten Hag, 26 yaşındaki futbolcuyu Harry Maguire’in yerine transfer etmek istiyor.

Kırmızı şeytanlar çıldırdı! Dünyanın en iyi stoperini istiyorlar! Teklif belli oldu: 2 katı maaş! - Resim : 1

İKİ KAT MAAŞ VERMEYE HAZIRLAR

Napoli’de 2 milyon Euro kazanan futbolcuya, İngiliz ekibinin 5 milyon Euro maaş vermeye hazır olduğu bildirildi.

SATIN ALMA OPSİYONU VAR

İngiliz ekibinin, futbolcunun sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullanarak başarılı stoperi yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor.

Bu konuda açıklama yapan Napoli sportif direktörü Cristiano Giuntoli, "Madde yalnızca yabancı kulüpler için geçerlidir ve Temmuz ayında bir pencerede, yalnızca 15 gün boyunca erişilebilir” demişti.

Kırmızı şeytanlar çıldırdı! Dünyanın en iyi stoperini istiyorlar! Teklif belli oldu: 2 katı maaş! - Resim : 2

Giuntoli, “Madde 50 milyon avro mu? Değişkendir, potansiyel alıcının gelirine bağlıdır. Halihazırda bu terimleri değiştirmeyi düşündüğümüz düşünülürse, bunların hepsi teorik” dedi.

SPALETTİ ÖVMÜŞTÜ

Napoli Teknik Direktörü Spalletti, takımının Atalanta'yı 2-0 yenmesinin ardından, "Kim maç başına en az 20 inanılmaz şey yapıyor, benim için gerçekten dünyanın en iyi stoperi" ifadelerini kullanmıştı.

Kırmızı şeytanlar çıldırdı! Dünyanın en iyi stoperini istiyorlar! Teklif belli oldu: 2 katı maaş! - Resim : 3

Transfermarkt'a göre değeri 50 milyon Euro olarak gösterilen Kim Min Jae, Napoli formasıyla bu sezon 35 maça çıktı, 2 gol attı, 1 asist yaptı.