Kırmızı şeytanlar, kasayı boşaltacak! Rakamı duyan inanamıyor: 20'lik yıldız için transfer rekoru kırılacak!

Liverpool'a 7-0 yenilen Manchester United, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Kırmızı şeytanlar, Real Madrid'in 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu 115 milyon sterlin ödemeye hazır. Söz konusu bedel ödenirse United, transfer rekoru kıracak.

Kırmızı şeytanlar, kasayı boşaltacak! Rakamı duyan inanamıyor: 20'lik yıldız için transfer rekoru kırılacak!

İngiltere Premier Lig'in 26.hafta maçında Manchester United, Anfield'da Manchester United'ı ağırladı. Ev sahibi ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta, United'ı 7-0'lık tarihi bir skorla mağlup etti.

TRANSFERE ODAKLANILDI

Tarihi skor, Manchester United'da dengeleri değiştirdi. Kırmızı şeytanlar, kadrosunu güçlendirmek için transfere odaklandı.

Kırmızı şeytanlar, kasayı boşaltacak! Rakamı duyan inanamıyor: 20'lik yıldız için transfer rekoru kırılacak! - Resim : 2

İLK HEDEF CAMAVİNGA

İngiliz basınında yer alan haberlere göre United, Real Madrid forması giyen 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Eduardo Camavinga'yı kadrosuna katmak istiyor. 

Real Madrid, Casemiro'nun ayrılığı sonrası takımda önemli bir parça haline gelen genç yıldız için 115 milyon Sterlin istiyor. Kırmızı şeytanların bu transfer bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Ayrıca, Real Madrid'in futbolcuyu satmak istemediği kaydedildi. 

Kırmızı şeytanlar, kasayı boşaltacak! Rakamı duyan inanamıyor: 20'lik yıldız için transfer rekoru kırılacak! - Resim : 3

UNİTED'İN TRANSFER HEDEFLERİ

Öte yandan United'ın yaz planları, öncelikli olarak Frenkie de Jong'u ve yeni bir forveti hedef transfer edecek şekilde ayarlandı. United Harry Kane, Tammy Abraham ve Victor Osimhen üçlüsünden birini kadrosuna katmak istiyor. 

David De Gea'nın sözleşmesi sona ererken United'ın hem Illan Meslier hem de David Raya için de harekete geçebileceği kaydedildi.