Ağlaya ağlaya evlenen prenses saçlarını kazıttı

Avrupa'nın prenslik ile yönetilen küçük ülkesi Monako'nun halkı dün düzenlenen bir etkinlikte hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Bir süredir kısacık kestirdiği saçları ve kahkülleriyle bazı moda uzmanları tarafından eleştirilen Prenses Charlene, bu kez de saçlarının yarısını kazıttı.

Bir süredir kısacık kestirdiği saçları ve kahkülleriyle bazı moda uzmanları tarafından eleştirilen Charlene, bu kez de saçlarının yarısını kazıttı.  Kraliyet ailesi üyelerini daha çok geleneksel saç modelleriyle görmeye alışanlar da bu değişiklik karşısında şoke oldu. Bazı saç tasarımcıları Prenses'in saçlarının sanki altı yaşındaki ikizleri tarafından kesilmiş gibi göründüğünü ileri sürdü. Bazıları da kendisinin bile yapmış olabileceğini belirtti. 

Ağlaya ağlaya evlenen prenses saçlarını kazıttı - Resim : 1

Koronavirüsten korunmak için kıyafetine uygun renkte bir maske takan Prenses Charlene, etkinliğe katılan çocuklarla sohbet edip şakalaştı.

Prens Albert ile evliliğinden Gabriella ve Jacques adında biri kız diğeri erkek ikiz çocuk annesi olan Charlene aslında başından beri tüm dünyanın ilgisini çeken sıra dışı bir prenses. Zimbabwe doğumlu eski bir olimpik yüzücü olan Prenses Charlene, düğününde sürekli ağlaması, düğün öncesi ise saraydan kaçmaya çalıştığı iddialarıyla da gündeme gelmişti.