Kıskanç kadından Alexa'lı intikam! Eski kocası ve yeni sevgilinin hayatını korku filmine çevirdi

İngiltere'de kıskanç bir kadın, eski kocası ve yeni sevgilisinin hayatını korku filmine çevirdi. İntikam planında teknolojinin tüm imkanlarını kullanan kadın, yatak odasındaki kameralara kadar ulaştı, sesli komutlarla rakip kadını korkutarak evden dışarı attı.

Kıskanç kadından Alexa'lı intikam!  Eski kocası ve yeni sevgilinin hayatını korku filmine çevirdi

Bununla da yetinmeyen kadın cinsel içerikli görüntüleri Facebook'ta yayarak eski kocasını tüm dünyaya rezil etti.

Kıskançlıktan deliye dönen kadın, eski kocasının yeni sevgilisini korkutmak amacıyla yatak odasına kadar girdi. Rakibine sesli komut sistemi Alexsa üzerinden emir vererek evden dışarı çıkmasını sağladı.

Kıskanç kadın bununla da yetinmeyip, eski sevgilisinin özel cinsel görüntülerini internetten yayarak rencide etti. Takıntılı kadının bunları yaparken teknolojiyi sonuna kadar kullanması hatta yeni sevgililerin yatak odalarındaki ışığı açıp kapatabilmesi polisi bile hayrete düşürdü.

46 yaşındaki Philippa Copleston-Warren'in, eski kocasının Lincolnshire'daki evinde komodinin ışığını açıp kapatmak için bir uygulama kullandı.

 Rakibini korkutmak için 100 mil öteden kameralara erişti

Kıskanç Warren,  kocasını kaptırdığı yeni sevgilinin Alexa cihazına ve CCTV kameralarına eriştikten sonra 100 milden öteden evinden çıkmasını emretti. Çok korkan talihsiz yeni sevgili gözyaşları içinde evinden kaçmak zorunda kaldı.

Anbean izledi

Kıskanç kadın Copleston-Warren'ın kurbanının evindeki akıllı cihazlara bağlı bir uygulamaya giriş yapması, evine kurulan kameralar aracılığıyla anbean izleme cesareti savcığılı bile hayrete düşürdü.

Facebook'tan çıplak fotoğrafları yayınladı

Daha sonra eski kocasının çıplak bir fotoğrafını Facebook'ta "Şişman görünüyor muyum??? Günlük sorum" başlığıyla paylaştı. Mesajı adamın kendisi paylaşmış gibi görünmesini sağladı.

Kıskanç kadın bununla da yetinmeyip eski kocasının flört hesabını da hackleyerek bu hesaptan yeni kız arkadaşına dört aşağılayıcı mesaj gönderdi.