Kısmetse Olur’un Cansel’ine neler olmuş! Amerika’yı kasıp kavurdu! Kasığına kadar açtı ortalığı yıktı, geçti

Özel bir tv kanalının programı olan Kısmetse Olur’da ünlenen Cansel Çördük sosyal medya hesabından paylaştığı çok cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Güzelliği ile ilgileri üzerine toplayan Cansel Çördük’ten birbirinden çekici pozlar vermeye de devam etti.

Kısmetse Olur’un Cansel’ine neler olmuş! Amerika’yı kasıp kavurdu! Kasığına kadar açtı ortalığı yıktı, geçti

Kısmetse Olur tv programıyla ünlenen o denemde henüz 20 yaşında olan Cansel Çördük dikkat çekici cesur pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Yarışma programına 20 yaşında katılan Cansel Çördük yarışmaya Emre Ubeyli için katıldığını söylemiş ancak ilerleyen süreçte Eser West ila aşk yaşamaya başladı

Daha sonra aşk yaşadığı Eser West ila yarışma esnasında da nişanlandı. İzleyicilerin çoğu yarışmada yaşanan tüm aşkların kurgu sadece Cansel ile Eser West arasındaki ilişkinin gerçek olduğuna inanıyorlardı.

Kısmetse Olur’un Cansel’i şu sıralar Amerika’da yaşayor. Burada yaşamaya devam eden ve sosyal medyasını aktif kullanan Cansel Çördük son paylaşımında kasığına kadar açık olan elbisesiyle verdiği pozları herkesi şaşkına çevirdi.

Kısmetse Olur’un Cansel’ine neler olmuş! Amerika’yı kasıp kavurdu! Kasığına kadar açtı ortalığı yıktı, geçti - Resim : 1

Erotik bir klipte yer alan Cansel Çördük verdiği birbirinden çekici pozları ve değişimiyle dikkatleri üzerine çekti.  

Kısmetse olur Cansel hem şarkıcılık hem de modellik yapıyor

Son paylaşımıyla çok cesur pozlar veren Kısmetse Olur’un Cansel’i sosyal medyaya bomba gibi düştü. Amerika Bayrağı altında cesur pozlar veren Censel Çördük İngilizce olarak “ Seni çok özledim” notunu da düştü.

Cansel Çördük Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini söyledi.

Kısmetse Olur’un Cansel’ine neler olmuş! Amerika’yı kasıp kavurdu! Kasığına kadar açtı ortalığı yıktı, geçti - Resim : 2