Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinden reytinglere damga... Sadece güçlü rakiplerini geçemediler

Türkiye'nin en sevilen oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'u bir araya getiren Aile dizisi, Show Tv ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin son bölümünün, aynı anda TRT1'de Türkiye ile Hırvatistan arasında gerçekleşen milli futbol müsabakası olmasına rağmen reytinglerinin yükseldiği görüldü. Dizinin, futbol müsabakasına rağmen reytinglerinde meydana gelen bu artış sonrasında yapımın bu haftaki reytinglerinin sevindireceği düşünülüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinden reytinglere damga... Sadece güçlü rakiplerini geçemediler

Geçtiğimiz hafta 4. bölümüyle ekranlarda seyircisiyle buluşan Aile dizisinin reytingleri sevindiriyor. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini Show Tv ekranlarında bir araya getiren dizi, geçtiğimiz haftaki bölümünün milli müsabakayla aynı anda olmasına rağmen reytinglerde ikinci sırada yer almıştı. Aile dizisi, şu an en çok izlenen yapımlar arasında bulunuyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinden reytinglere damga... Sadece güçlü rakiplerini geçemediler - Resim : 1

REYTİNGLER DAHA DA YÜKSELEBİLİR

Bir başka önemli gelişme ise tüm izleyici gruplarında da Aile dizisinin reytinglerinde artış yaşanması oldu. Hem de futbol maçına rağmen yaşanan bu artış, dizinin gelecek hafta yayınlanacak beşinci bölümünde çift haneli reytinglere çıkma ihtimalini de gündeme taşıdı. AB grubunda 9’lu oranlara kadar yükselen Aile dizisi, gelecek haftalarda çift haneli oranları elde edebilen birkaç diziden birisi haline gelebilir.