Kıvanç Tatlıtuğ'dan heyecanlandıran imza... Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı...

Uzun süredir hiç bir projede yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, için yapım şirketi OGM Pictures'tan hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan heyecanlandıran imza... Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı...

Son dönem büyük bir atılım gösteren ve hem dizi, hem sinema dünyasına iddialı yapımlar kazandıran OGM Pictures, yeni yapımlar için harekete geçti.

Bu konuda bir süredir dedikodular vardı ve şirketin resmi sosyal medya hesaplarından destekleyici bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma göre Kıvanç Tatlıtuğ da OGM Pictures saflarına katıldı. Yapılan yeni anlaşmaya göre, Tatlıtuğ, bir dizi bir de film projesi için OGM ile anlaşma imzaladı.

Gülseren Budayıcıoğlu'yla bir anlaşma yapan ve onun, mesleki anılarına dayanan romanlarının haklarını elde eden şirket, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda adlı iki iddalı diziyle izleyici karşısına çıktı. TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı ve Tv8 dizisi olan Kırmızı Oda reytinglerde yayınlandığı gün liderliği hiçbir yapıma bırakmıyor.

Alınan güzel sonuçlardan sonra OGM ve Budayıcıoğlu cephesinden yeni ortaklıklar geliyor ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Çağatay Ulusoy'un da yeni projelere dahil olacağı konuşuluyor. Son paylaşım, en azından bir tanesinin resmileştiği anlamına gelebilir. OGM Pictures'ın yaptığı paylaşımda bir mesaj bildirimi görülüyor ve "Kıvanç Tatlıtuğ OGM Pictures grubuna katıldı" yazısı beliriyor. Böylece, Tatlıtuğ ile bir anlaşma yapıldığı da anlaşılıyor.

Çıkan haberelere göre, OGM'nin sıradaki uyarlamaları, aynı yazara ait Kral Kaybederse ve Camdaki Kız romanları üzerine olacak. Önümüzdeki günlerde Çağatay Ulusoy hakkında yeni bir açıklama gelebilir. Ulusoy, şirketin sinema filmi Mücadele Çıkmazı'nda başrolü canlandırıyor. Bir sonraki ortaklık bir TV projesi olabilir ve açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.