Kıvanç Tatlıtuğ’un dövmesi gündem oldu! Dövmenin merkezindeki harf dikkat çekti!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile ilgili birçok ayrıntıyı vücuduna dövme yaptırmaya devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ, anlamlı dövmelerine bir yenisini daha ekledi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un dövmesi gündem oldu! Dövmenin merkezindeki harf dikkat çekti!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında Başak Dizer ile nikah masasına oturmuş, 2022 senesinde de oğlu Kurt Efe’yi kucağına almıştı.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya paylaşımlarında her fırsatta eşi ve oğluna yer vermekten kaçınmıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un dövmesi gündem oldu! Dövmenin merkezindeki harf dikkat çekti! - Resim : 1

Bir süredir Kıvanç Tatlıtuğ’un özel hayatının yanı sıra dövmeleri de konuşuluyor.

Geçtiğimiz yıl eşi Başak Dizer (13 Nisan 1977) ve oğlu Kurt Efe'nin (15 Nisan 2022) doğum tarihlerini pusula olarak dövme yaptıran Tatlıtuğ, bugüne kadar hiç görülmeyen dövmesiyle gündem oldu.

DÖVMENİN MERKEZİNDE "B" HARFİ VAR

Kıvanç Tatlıtuğ'un yine eşi Başak Dizer ile ilgili bir dövme yaptırdığı ortaya çıktı. Dövmenin merkezindeki "B" harfi dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un dövmesi gündem oldu! Dövmenin merkezindeki harf dikkat çekti! - Resim : 2

"EVLİLİK NEDEN ÖTEKİLEŞTİRİLİYOR?"

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda "Sence evlilik zor mu?" sorusuna; "Sence sevgililik zor mu? Biz neden evliliği böyle bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil" yanıtını vermişti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un dövmesi gündem oldu! Dövmenin merkezindeki harf dikkat çekti! - Resim : 3

Ünlü isim, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusunu da "Kesinlikle öldürmüyor. Sence sevgililik aşkı öldürür mü? Evlilik neden ötekileştiriliyor? Evlilik 'tü kaka' bir şey mi? Evlilik güzel bir şey. Aşkın ömrü bitmesi gerekiyorsa sevgiliyken de biter. Bir raf ömrü vardır, onun bitmesi gerekiyordur, biter" şeklinde cevaplamıştı.