Başak Dizer çocuklarının adını neden "Kurt Efe" koyacaklarını açıkladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti geçtiğimiz günlerde doğacak olan çocuklarının adını "Kurt Efe" koyacaklarını açıklamıştı. Çocuklarına koyacakları ad sosyal medyada gündem olmuştu. Dizer, oğullarının adını neden "Kurt Efe" koyacaklarını açıkladı.

Başak Dizer çocuklarının adını neden "Kurt Efe" koyacaklarını açıkladı!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı eşi Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde çocuklarının adını ne koyacaklarını açıklamışlardı. En çok konuşulan çiftler arasında yer alan Tatlıtuğ-Dizer çifti çocuklarına Kurt Efe ismini koyacaklarını duyurmuştu. Bunun üzerine herkes neden çocuklarına bu ismi tercih ettiklerini merak etmiş ve akıllarda soru işareti oluşmuştu. Dizer, akılları karıştıran bu soruya yanıt verdi.

Başak Dizer çocuklarının adını neden "Kurt Efe" koyacaklarını açıkladı! - Resim : 1

"Kıvanç telefonumda 'Kurt' diye kayıtlıydı"

Dizer, verdiği bir röportajda çocuklarına Kurt Efe ismini vermelerinin sebebini şu sözlerle açıkladı:

Biz 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sırasında ilişkiye başladık Kıvanç'la. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, 'Kurt' diye kayıtlıydı.Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe'yi koyduk.Kurt bana maskülen ve güçlü bir isim geliyor. Kurt tarihimiz açısından da bir sembol.Birçok Türk destanında da kurt ismi kavimlerin yol göstericisi olarak geçiyor.Hayvanların arketiplerini de araştırdım. Kurt; öğretici, yol gösterici, takımla hareket eden, tek eşli, aile kuran ve onu koruyan güçlü karakteri temsil ediyor.

 Kaynak: Günaydın