Kızı Jennifer Gates'i imam nikahı ile evlendiren Bill Gates, düğün yorgunluğunu Bodrum'da atıyor

En son kızına yaptığı imam nikahlı düğün töreni ile dünya basınında yer alan dünyanın sayılı zenginleri arasındaki Microsoft'un kurucusu Bill Gates, tatilini Türkiye'de geçiriyor. Lüks yatını Bodrum’a demirleyen Bill Gates'i Bodrum Kalesi'ni şortla gezerken görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Kızı Jennifer Gates'i imam nikahı ile evlendiren Bill Gates, düğün yorgunluğunu Bodrum'da atıyor

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan, teknoloji şirketi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, lüks yatıyla Bodrum’a demir attı. Gates, Bodrum Kalesi'ni ziyaret ederek, tarihi kaleyi karış karış gezdi.

Lana isimli yatla Aydın'ın Kuşadası ilçesine gelen Bill Gates, İzmir'deki Efes Antik Kenti'ni gezdikten sonra rotasını Bodrum’a çevirdi.

 Sabahın ilk ışıklarında Bodrum limanına yakın bir noktaya demirleyen 107 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğindeki Lana isimli lüks yat, limana sığmadığı için liman dışına demir attı.

 Haftalık kirası 1 milyon 800 bin euroluk yat ile Bodrum açıklarına demirleyen Lana isimli süper lüks yattan tekneye geçen Bill Gates, Bodrum limanına geldi.

Korumalar eşliğinde Bodrum Kalesi'ne giriş yapan Gates, yaklaşık 2,5 saat kalede kaldı.

Kalenin her köşesini gezen Bill Gates’in Bodrum Kalesi'ne hayran kaldığı, bol bol fotoğraf çekip kale içerisinde bulunan Su Altı Arkeoloji Müzesini de gezdiği öğrenildi.

Bodrum Kalesi'ne giriş yaptığı esnada 8 koruma Gates’e eşlik etti 

Korumalardan bazıları gazetecilerin görüntü çekmemesi için engel olmaya çalıştı.

Gazetecileri engellerken ilginç hareketler yapan bir koruma ise dikkatlerden kaçmadı.