Kızı koruma altına alınan Deniz Akkaya'dan şok sözler! Duyanlarda şaşkınlığa sebep oldu, tavırları dikkat çekti

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini söylemişti. Akkaya'nın açıklamaları sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı öğrenildi. Kızını kendi isteğiyle devlet korumasına verdiğini söyleyen Akkaya "Kendi rızamla yolladım, burnu sürtsün" dedi. Akkaya'nın tavırları da dikkatleri çekti.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eski manken Deniz Akkaya'nın sosyal medya paylaşımları sonrası 16 yaşındaki kızını koruma altına aldı. Olayla ilgili açıklama yapan Akkaya, kızını kendi isteğiyle gönderdiğini açıkladı.

Kızı koruma altına alınan Deniz Akkaya'dan şok sözler! Duyanlarda şaşkınlığa sebep oldu, tavırları dikkat çekti - Resim : 1KORUMA ALTINA ALINDI

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başlandı.

Kızı koruma altına alınan Deniz Akkaya'dan şok sözler! Duyanlarda şaşkınlığa sebep oldu, tavırları dikkat çekti - Resim : 2

"KENDİ RIZAMLA YOLLADIM, BURNU SÜRTSÜN"

Haberin yayılmasının ardından X hesabından video yayınlayarak açıklama yapan Deniz Akkaya "Polisi aramak zorunda kaldım, 1 saat 45 dakika balkonda mücadele verdim. Salak salak yorumlar yapmayın. Kendi rızamla ben gönderdim çocuk esirgemeye. Burnu sürtsün diye. Kendinize gelin" diyerek tepki gösterdi.

Kızı koruma altına alınan Deniz Akkaya'dan şok sözler! Duyanlarda şaşkınlığa sebep oldu, tavırları dikkat çekti - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: 

 "1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.

"BENİ 1,5 SAAT BALKONA KİLİTLEDİ"

Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi.komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112 yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline ,ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz?kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin."  

Kızı koruma altına alınan Deniz Akkaya'dan şok sözler! Duyanlarda şaşkınlığa sebep oldu, tavırları dikkat çekti - Resim : 4

ŞİKAYETÇİ OLDU

Ünlü manken Deniz Akkaya'nın kızından şikayetçi olduğu ve karakolda ifade verdiği öğrenilmişti.