Kızılcık Şerbeti ne zaman sezon finali yapacak? Merak edilen soruyu dizinin Nursema'sı Ceren Karakoç Yalazoğlu açıkladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç Yalazoğlu, fenomen dizinin sezon finali yapacağı tarihle ilgili konuştu. Başarılı oyuncu, neden yaz kış, devamlı gözlük taktığını da açıkladı.

Kızılcık Şerbeti ne zaman sezon finali yapacak? Merak edilen soruyu dizinin Nursema'sı Ceren Karakoç Yalazoğlu açıkladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç Yalazoğlu, önceki gün karşılaştığı basın mensuplarının, ayaküstü sorularını yanıtladı. 

Yayınlandığı her bölümü gündem olan Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finaliyle ilgili bilgi veren  Ceren Karakoç Yalazoğlu, şöyle konuştu:  Son dokuz bölüm kaldı çekmediğimiz, sonrası sezon finali yapacağız. Ondan sonra tatile çıkacağız. Setlerde iki sezon süren işlerde genelde uyumsuzluk oluyor diyorlar ama biz aile gibiyiz. Keyifli çalışıyoruz.

Kameralara yaz kış akşamları bile güneş gözlüğüyle yansıyan ünlü oyuncu, Güneş gözlüğünü de tanınmamak için değil, rahatsızlığım olduğum için takıyorum. Gözümden hastalığım var. 'Hava kararınca bile takıyorsun' diye dalga geçer hep Serkan... Hava kapalı olunca bile takıyorum" dedi.