Kızılcık Şerbeti’nde makyöz krizi! Müjde Uzman’ı taklit edince yapımcı hemen devreye girdi

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin makyözü, dizide 'Alev' karakterine hayat veren Müjde Uzman'ın rahatsızlığını anlattığı videoyu tiye aldı. Sosyal medyada gündem olan video sonrası Uzman, bir sorun olmadığını açıkladı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise taklit videosunu görür görmez harekete geçti.

Kızılcık Şerbeti'nde 'Alev' karakterine hayat veren Müjde Uzman, geçtiğimiz günlerde hastanelik olmuştu. Sosyal medya hesabından da açıklamalarda bulunan oyuncu, yaşadığı zorlukları ve duygularını paylaşmıştı. "Hayatımda ilk defa tükendim" diyerek isyan etmişti.

Kızılcık Şerbeti’nde makyöz krizi! Müjde Uzman’ı taklit edince yapımcı hemen devreye girdi - Resim : 1

TÜKENMİŞLİK SENDRIMUNA YAKLANMADIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair haberlerin yapılmasının ardından oyuncu açıklamada bulunmuştu. Uzman, "Ben herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim" ifadelerini kullanmıştı.

Kızılcık Şerbeti’nde makyöz krizi! Müjde Uzman’ı taklit edince yapımcı hemen devreye girdi - Resim : 2

"BENİ SİZLER TÜKETTİNİZ"

Kızılcık Şerbeti'nin makyözü, Müjde Uzman'ın rahatsızlığını anlattığı videoyu tiye aldı. Makyöz, karavanda çektiği videoda "Tükenmişlik sendromuna yakalandım. Hem de çok yakalandım. Beni sizler tükettiniz. Allah düşmanımın başına bile vermesin" diyerek tiye aldı.

Kızılcık Şerbeti’nde makyöz krizi! Müjde Uzman’ı taklit edince yapımcı hemen devreye girdi - Resim : 3

"ESRA'CIĞIMIN DALGA GEÇMEK..."

Görüntü kısa sürede gündem olunca Müjde Uzman da bir paylaşım yaparak "Esra'cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna" dedi.

Kızılcık Şerbeti’nde makyöz krizi! Müjde Uzman’ı taklit edince yapımcı hemen devreye girdi - Resim : 4

"GEREĞİ YAPILACAKTIR"

Yaşanan olay sonrası dizinin yapımcısı Faruk Turgut gelen tepkileri sessiz kalmadı. Yayınlanan videodan rahatsız olan Turgut X hesabından yaptığı paylaşımda "Oyuncumuz Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır" ifadelerini kullandı. Makyöz Esra Okumuş Şahin'in işine son verileceği öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti’nde makyöz krizi! Müjde Uzman’ı taklit edince yapımcı hemen devreye girdi - Resim : 5