Kızılcık Şerbeti'nde 'Öpüşme krizi'nin nasıl çözüldüğü belli oldu! Eski sevgili olan başrollerin arasındaki buzlar böyle erimiş!

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde başrolleri paylaşan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, gerçek hayatta yürüttükleri ilişkilerini sonlandırmış, ardından ikilinin arasında 'Öpüşme krizi' yaşandığı söylenmişti. İkilinin rol arkadaşı Feyza Civelek, katıldığı programda konuyu açıklığa kavuşturdu.

Kızılcık Şerbeti'nde 'Öpüşme krizi'nin nasıl çözüldüğü belli oldu! Eski sevgili olan başrollerin arasındaki buzlar böyle erimiş!

Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih rolüyle gündemde olan Doğukan Güngör, eski sevgilisiyle ve rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'yla yaşadığı iddia edilen öpüşme krizine göndermede bulunmasıyla dikkat çekmişti.

İkilinin yaşadığı ayrılığın ardından, eski aşıkların sette bir öpüşme krizi yaşadığı da dedikodular arasındaydı. Bu dedikodular gündemdeyken dizide Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek bir röportajında "Sevgiliyken dünyanın en büyük âşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor..." deyince Doğukan Güngör de bu paylaşımı beğenmişti.

Güngör Cannes'a eski aşkını övünce yeniden gündem olmuştu.

Kızılcık Şerbeti'nde 'Öpüşme krizi'nin nasıl çözüldüğü belli oldu! Eski sevgili olan başrollerin arasındaki buzlar böyle erimiş! - Resim : 1

"DOĞUKAN BİR ADIM ATTI"

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Birsen Altuntaş'ın programına konuk oldu. Civelek konuşmasında "Sıla ve Doğukan ikisini de çok severim arkadaş olarak ama tabii ki Doğukan'la daha yakınım" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek "Daha önce bir arkadaşlıkları olmuş sonra küsmüşler şu an barıştıkları için çok mutlu oldum, Cannes'da barıştılar zaten. Cannes'da düzeldiler. Doğukan bir adım attı bence olgunluk gösterdi" ifadelerini kullandı.