Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu'ndan Doğukan Güngör ile ortaya atılan aşk iddialarına net yanıt!

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin iki başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör arasında ortaya atılan aşk iddialarına Türkoğlu'dan yanıt geldi. İkili geçtiğimiz akşam bir konserde görüntülendi. Güzel oyuncu, “Dün akşam ekip arkadaşımla bir etkinlik sonrası bazı magazin sayfalarında ben ve rol arkadaşım hakkında asılsız haberler gördüm. Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok, haberler doğru değil. Beni bu tür olaylardan çıkarırsanız sevinirim" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu'ndan Doğukan Güngör ile ortaya atılan aşk iddialarına net yanıt!

Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolleri paylaşan Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'ün aşk yaşadığı iddia edilmişti. Türkoğlu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih karakterlerine hayat veren Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör hakkında aşk iddiaları ortaya atıldı.

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu'ndan Doğukan Güngör ile ortaya atılan aşk iddialarına net yanıt! - Resim : 1

Dizide Nilay karakterini canlandıran Nilay Civelek, ikilinin Cannes Film Festivali’nde barıştığını söylemişti. Türkoğlu ile Güngör, geçtiğimiz akşam bir konserde görüntülendi.

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu'ndan Doğukan Güngör ile ortaya atılan aşk iddialarına net yanıt! - Resim : 2

Konuyla ilgili açıklama yapan Sıla Türkoğlu “Dün akşam ekip arkadaşımla bir etkinlik sonrası bazı magazin sayfalarında ben ve rol arkadaşım hakkında asılsız haberler gördüm. Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok, haberler doğru değil. Beni bu tür olaylardan çıkarırsanız sevinirim" dedi.