Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan şarkıcı Atilla Taş’ın kızı Sezen Taş, 8 Ekim’de yaşadığı sitenin 14.katından düşerek hayatını kaybetmişti.
Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundaki işlemleri tamamlanan 34 yaşındaki Sezen Taş'ın naaşı, 9 Ekim’de toprağa verilmişti.
Evlat acısı yaşayan Atilla Taş sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Taş kızının vefatı sonrası yanında olanlara teşekkür etti. Şarkıcı, kızının iki çocuğuyla ilgileneceğini ifade etti.
ATİLLA TAŞ'TAN YÜREK YAKAN PAYLAŞIM
Atilla taş paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Acımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Hâlâ çok güçsüzüm. Ama o kadar yanımda oldunuz ki bir teşekkür etmem gerekiyordu. Acılar gerçekten paylaşılınca dayanılır olabiliyormuş. Bütün Türkiye yavruma ağladınız, gözyaşlarımı sildiniz, iyi ki varsınız. Sanatçı arkadaşlarım eleştirilmiş cenazede yoktular diye ama hem olayın aniliği hem de mekân farklılığı beni yalnız göstermiş olsa da, hemen hepsi aradı sordu."
‘HER PARTİDEN İNSANLAR BENİMLE AĞLADI’
Siyasetçisi, sanatçısı, sokaktaki vatandaşıyla, her fikir ve düşünceden, her politik partiden insanlar benimle ağladı. Ben evin haşarı çocuğu oldum hep malumunuz. Bazen sizleri kızdırmış da olabilirim ama kimseyi üzme amacı gütmedim hayatımda. Bizler bir aileymişiz oysa, acı yoldan öğrendim.
‘EVLADIMDAN YADİGÂR İKİ KUZUMLA İLGİLENİP ONLARA SAHİP ÇIKMAK İSTİYORUM’
Şimdi evladımdan yadigâr iki kuzumla ilgilenip onlara sahip çıkmak istiyorum. Benim kızım dünya iyisiydi, onu çok özlüyorum. O artık tüm Türkiye’nin kızı, evladı, canı. Ben ondan razıyım, Allah’ta razı olsun.
‘KIZIMA HASRETİM HİÇ BİTMEYECEK’
Allah evlatlarınızı ve sevdiklerinizi sizlere bağışlasın. Onlara sarılın benim için, öpün, saçlarını okşayın, sevdiğinizi söyleyin benim için. Kızıma hasretim hiç bitmeyecek. Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum. Kusuruma bakmayın iyi değilim henüz ama torunlarım için biliyorum olmak zorundayım. Aramalarına dönemediğin herkesten çok özür diliyorum. Belki yine bir yerlerde karşılaşmak üzere çok sağ olun!"