Kızının yaptıklarını sosyal medyada anlattı! Okuyanlar dehşete düştü! "Bu nasıl evlat?"

42 yaşındaki anne Jane Wambui Mburu 9 yıl önce çalışmak ve çocukları için biraz para biriktirmek için Suudi Arabistan'a çalışmaya gitti. Küçük oğlunu emanet ettiği kızı 25 yaşındaki Hottensia'ya düzenli olarak biriktirmesi için para yollayan anne eve geldiğinde şoku yaşadı. Uzun yıllar boyu çalışıp biriktirmesi için kızına yolladığı paradan eser yoktu.

Kızının yaptıklarını sosyal medyada anlattı! Okuyanlar dehşete düştü! "Bu nasıl evlat?"

Kenya'da yaşayan 42 yaşındaki anne Jane Wambui Mburu, maddi yetersizliklerden dolayı oğlunu 25 yaşındaki kızına emanet edip onlara bir ev kiraladıktan sonra çalışıp para kazanmak için Suudi Arabistan'a gitti. Oradan düzenli olarak kızı Hottensia'ya para gönderen anne, paranın güvende olduğunu ve biriktğini düşünüyordu. Ancak geldiğinde gördüğü manzara karşısında anne mahvoldu. 

GELDİĞİNDE ŞOKE OLDU 

42 yaşındaki anne kızına biriktirmesi çin parasını gönderiyordu. Genç kız, annesine paranın hesabında güvende olduğuna dair annesine güvence vermeye devam etti. Annesi geçen yıl Aralık ayında eve döndüğünde bütün parayı harcadığını öğrenince şok oldu. Anne, durumu sosyal medya hesabından anlattı. 

Anne paylaşımında, "Oğlum ve torunum için özel okul parası ödüyorum. Yaşım ve işin doğası gereği Suudi Arabistan'da kalmaya ve çalışmaya devam edemediğim için geri döndüm. 9 yıldır kızım Hottensia'ya para gönderiyorum ve o bana paranın hesabında çok güvenli olduğu konusunda güvence verdi, neredeyse 2 milyon. Aralık ayında geri geldikten sonra çok endişeli ve rahatsız göründüğünü fark ettim." dedi. 

ÇOCUKLARIN OKULU İÇİN BİRİKTİRMİŞTİ

Yıllar sonra evine döndüğünde 9 yıl boyuncu biriktirdiği paranın kızı tarafından harcandığını öğrenen anne mahvoldu. Bu parayla iş kurmayı, çocukların okulu için harcamayı planlayan anne, kızının sorumsuz tavırlar sergilediğini ve parayla bir araba alarak işleri içinden çıkılmaz bir hale soktuğunu anlattı. Anne, "Bunu neden kendi annene yapıyorsun" diye sitemde bulundu.