Klopp’un ayrılığı sonrası ismi gündeme geldi! Xabi Alonso’dan Liverpool açıklaması!

Alman ekibi Bayer Leverkusen’in teknik direktörü Xabi Alonso, isminin Premier Lig ekibi Liverpool’un teknik direktör adayları arasında geçmesine ilişkin konuştu. Alonso, “Spekülasyon normal, odak noktam Bayer Leverkusen. Şu anda oyuncularımla Leverkusen'de çok mutluyum” dedi. Alonso, Liverpool’a gitmek konusunda da açık kapı bıraktı.

Klopp’un ayrılığı sonrası ismi gündeme geldi! Xabi Alonso’dan Liverpool açıklaması!

İngiltere Premeir Lig ekiplerinden Liverpool’un teknik direktörü Jurgen Klopp yaptığı açıklamayla sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Bunun üzerine Merseyside ekibinin teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olurken mevcut adaylardan olan Alman ekibi Bayer Leverkusen teknik direktörü Xabi Alonso bu konuda açıklama yaptı.

Klopp’un ayrılığı sonrası ismi gündeme geldi! Xabi Alonso’dan Liverpool açıklaması! - Resim : 1

ALONSO'DAN LIVERPOOL AÇIKLAMASI

Alonso, isminin Liverpool ile anılmasına ilişkin olarak, "Spekülasyon normal, odak noktam Bayer Leverkusen. Şu anda oyuncularımla Leverkusen'de çok mutluyum” dedi.

Alonso, Jurgen Klopp hakkında ise, "Liverpool'da büyük bir sürpriz elbette; Jürgen'in Liverpool'da yaptıklarına büyük saygı ve hayranlık duyuyorum” dedi.

Klopp’un ayrılığı sonrası ismi gündeme geldi! Xabi Alonso’dan Liverpool açıklaması! - Resim : 2

AÇIK KAPI BIRAKTI

Alonso, “Gelecek sezon Liverpool'un yeni menajeri olmayı göz ardı edebilir misiniz?” sorusuna yanıt vererek, “Dürüst olmak gerekirse… Doğrudan bir cevabım yok (gülüyor). Şu an burada mutluyum, orası kesin ve sadece Leverkusen'i düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Futbolculuk kariyerinde Liverpool forması giyen Alonso, 210 maçta 18 gol attı, 20 asist yaptı.