Klozette karadul tarafından ısırılan ünlü radyocu Jo Kenyon ölümden döndü

İngiltere’de yaşayan 34 yaşındaki radyo programcısı Jo Kenyon, klozete oturduğu sırada kalçasını ısıran zehirli karadul örümceği nedeni ile ölüm tehlikesi geçirdi. Acılar içinde son anlarda hastaneye yetişen Jo Kenyon, bu nedenle birkaç hafta yürüyemediğini anlattı.

Klozette karadul tarafından ısırılan ünlü radyocu Jo Kenyon ölümden döndü

Klozet kapağının altına olması nedeni ile göremediği zehirli örümcek tarafından ısırılan radyocu Jo Kenyon, soluğu hastanede aldı. Hemen müdahale edilen ünlü radyocuya " Eğer hastaneye gelmekte geçikseydin, yaşamını yitirebilirdin" denildi.

Jo Kenyon karadul (Latrodectus) olarak bilinen bir örümcek tarafından ısırılınca yaşadığı yüksek ağrı nedeni ile hastaneye koştu ancak bunun ölümcül bir ısırık olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.

Yaşadıklarını anlatan Jo Kenyon “Doktorlar hemen gelmeseydim ısırığın sepsise yol açabilceğini ve muhtemelen beni öldürebileceğini söyledi” dedi.  

Klozette karadul tarafından ısırılan ünlü radyocu Jo Kenyon ölümden döndü - Resim : 1

Kalçasındaki örümcek ısırığı yüzünden yürümekte zorlandı

Örümcek ısırığının sonrasındaki birkaç gün boyunca yürümekte zorlandığını anlatan kadın, yürüme zorluğunun birkaç hafta boyunca devam ettiğini anlattı.

"Örümceklerden hayatım boyunca çok korkmuşumdur. O kadar ani ve garip bir yanma hissiydi ki, 'Bu da neydi böyle?' diye düşünerek klozetten ayağa fırladım. Klozet kapağını  kaldırdığımda ise devasa örümceği gördüm” dedi.

Örümceğin büyüklüğü karşısında ne yapacağını bilemediğini söyleyen kadın "Çığlık attım ve sifonu çektim. Çok büyüktü. Bir örümcek ısırığının beni öldürebileceğini bilmek gerçekten korkunçtu” diye konuştu. Kaynak: Dailystar