Koç, boğa ve ikizler... (27 Kasım günlük burç yorumları)

Yay burcunda yaşanan Yeniay burçlara neşe ve enerji katarken astrologlar günlük burç yorumlarını açıkladı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları hayallerinize adım atmak isterken dikkat! İşte günlük burç yorumları...

Koç, boğa ve ikizler... (27 Kasım günlük burç yorumları)

Astrolog Rümeysa Ergüden sosyal hayatında, kariyer ve aşk hayatında yaşanacak gelişmelere ilişkin detayları merak eden ve astrolojiye ilgili olanlar için günlük burç yorumlarını kaleme aldı.

Yay burcunda yaşanan Yeniay'ın burçlar üzerindeki pozitif etkisinin sürdüğü kaydedildi.

İşte Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları için günlük yorumlar...

KOÇ BURCU

Güçlü fikirlere sahip olmak, bağımsız ve istekli olmak çoğu zaman iyidir ancak bu tavrınızın insanları uzaklaştırdığı başka zamanlar da vardır ki, sizi talep ettiğiniz samimiyetten alıkoyar. Romantizm dünyanızda başa çıkmanız zor olabilecek inatçı ama hassas bir tutum var. Belki de sevdiğiniz kişi daha duygusal bir yaklaşım sergilerken siz olaylara daha mantıklı yaklaşıyorsunuz. Bir durup düşünme zamanı.

BOĞA BURCU

Bugün faaliyetlerinize bir süreliğine ara verebilirsiniz. Olaylara dikkatlice bakıp, üretken ve yaratıcı olmak için ihtiyaç duyduğunuz güven ortamının şu anda eksik olduğunu fark edebilirsiniz. İlişkilerinizi biraz düzene sokmak ve başkalarına size karşı sorumluluklarını hatırlatmak için iyi bir zaman. Gerektiği yerde durup mola vermek, durmaksızın çalışmaktan daha ilerletici olabilir.

İKİZLER BURCU

Ulaşmaya çalıştığınız hedefler ne olursa olsun sonunda bugün gerçeğe dönüşebilir. Sona ulaşmak için, çok fazla koşmak ve diğer insanlarla tartışmak gerekebilir ancak muhtemelen sizi rahatsız etmeyen bir coşkuyla bunları yapıyorsunuz. Güçlü insanlar size değerli yardımlar sağlayabilir. Sonuç olarak, işler şu anda çok iyi gidiyor olmalı. En iyi şekilde yararlanın!

YENGEÇ BURCU

Üzerinde hiçbir kontrolünüz yokmuş gibi görünen olaylar, sizin için bir şeyler yapmak için bir araya geliyor gibi görünüyor. Bunu biraz korkutucu bulabilirsiniz ama bu duygunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Akışına bırakın. Bugün olanlar için çok çalıştınız ve sonuçların tadını çıkarmayı hak ediyorsunuz. Hissettiğiniz neşe, bol miktarda fiziksel enerji olarak tezahür edebilir.

ASLAN BURCU

Hayatta neyin peşindesiniz? Derinlerde, yaptığınız iş en samimi arzularınızı tatmin ediyor mu? Bugün bu sorular gündeme gelebilir. Önümüzdeki hafta iş hayatınızda karşılaşacağınız küçük sorunlar da son damla olabilir. Yaptığınız işin ve hayatınızdaki insanların sizin ruhsal doğanızı dikkate alıp almadığını görmek için etrafınıza bir bakın. Değiştirilebilecek bir şeyler elbette vardır!

BAŞAK BURCU

Bugün aşk ve tutkuyla dolu zamanlar geçirebilirsiniz ve muhtemelen bunu özlemiştiniz. Eğlence, heyecan, romantizm ve aşk, bu konuda söyleyeceğiniz bir şey varsa öncelikli olması muhtemel anahtar temalardır. Yolunuzu bir başkasının sizin için dikte etmesine izin vermeyin. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve aşk size geliyor. Nasıl yakalayacağınızı öğrenin.

TERAZİ BURCU

Romantizm cephesinde bazı şeylerin ters gittiğiniz hissedebilirsiniz. Bunun eğlenmeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmediğini anlayın. Aşk hayatınızın yavaş temposuna takılıp kalmadığınız sürece bugün kahkahalar ve güzel günler sizi bekliyor. Adım adım hedeflerinize ilerlerken iyi vakit geçirebilirsiniz. Her anın tadını çıkarın. Bir sonrakine acele etmeye çalışmayın.

AKREP BURCU

Çok fazla şey yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Çalışmak için harcadığınız günlere bakarsanız, çok fazla enerjinizin çok yetersiz sonuçlara gittiğini fark edebilirsiniz. Bugün, hayattan yararlanmak için biraz zaman ayırmayı düşünün. Neden arkadaşlarla güzel bir akşam yemeğine çıkmıyorsunuz, hatta daha iyisi küçük bir tatile çıkmıyorsunuz? Deneyin ve olayların olmasına izin verin. Sadece kendiniz için ayrılmış bir zamanı hak ediyorsun!

YAY BURCU

Bugün enerjiniz muhtemelen yüksek, neredeyse bir maraton koşabileceğinizi düşündüğünüz noktaya kadar! Muhtemelen bir süreliğine şehir dışına çıkmayı düşünüyorsunuz. Egzersiz yapmak veya solo sporlara katılmak da çekici olabilir. Bu enerjinin bir kısmını yaratıcı projelere yönlendirebilirsiniz. Aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Dinlenebileceğiniz kadar yorulun.

OĞLAK BURCU

İç gücünüz muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Özellikle kendinden emin hissediyor olmalısınız. Başkaları üzerinde normalden daha güçlü bir etkiye sahip olmanız muhtemeldir. Zihnin gücünü maddi dünya üzerinde uygulayabilirsiniz. Sadece gün içinde bir noktada gerçekleşmesi için bir şey düşünebilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi korumalı ve ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

KOVA BURCU

Bugün karşı cinsten insanlarla çatışıyor olabilirsiniz. Önünüze engeller koyduklarını ve sizi yavaşlattıklarını hissedebilirsiniz ancak sonunda tam anlamıyla çatışmalara dönüşebilecek çatışmalara girmek yerine, neyi yanlış yaptığınızı düşündüklerini kendinize sormaya çalışın. Bu sizinle ilgili bir sorun olmak zorunda değil ancak insanların bazı yanlarınızı görmesine izin vermiyor olabilirsiniz.

BALIK BURCU

Gün, aşk ve romantizmin sizin lehinize olduğunu gösteriyor. Hayatınızın bu alanının iyi gittiğini göreceksiniz. Partnerinizi şefkatle boğun. Herkesin egosunun şımartılmasına ihtiyacı var ancak onu, benmerkezci hale geldiği ve tüm istek ve ihtiyaçlarınızı göz ardı ettiği bir noktaya kadar şımartmayın. Çevrenizdekileri mutlu etmek sizi de mutlu eder ancak bu ihtiyaçlarınızın önüne geçmemeli!

Kaynak: Habertürk