Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova, Sakarya... Cumartesi gece saatlerinde başlayacak. Pazar da etkili. Duymadım, görmedim, bilmedim, işitmedim demeyin

Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova, Sakarya... Marmara Bölgesi'nde bulunan illere önümüzdeki hafta sonu için çok önemli uyarı geldi. Cumartesi gece saatlerinden itibaren başlayacak, pazar günü de devam edecek. Herkes geç kalmadan, bir an önce önlemlerini alsın. Uzmanlar, özellikle İstanbul'u işaret etti.

Meteoroloji uzmanları, bu hafta sonu için Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova, Sakarya illerini uyardı. Cumartesi ve pazar günleri beklenen yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Özellikle cumatesi akşam saatlerinde başlayacak yağışların pazar günü de sürmesi bekleniyor. Hava city isimli sosyal medya hesabı da yaptığı paylaşım ile hafta sonu için hava tahminlerini paylaştı.

İşte o paylaşım;

"İstanbul'da bir Sel riski de yok önce bunu söyleyeyim. Cephe geçişine bağlı olarak Cumartesi gecesi ile Pazar akşam saatleri arasında iyi yağışlar bekliyorum. Cumartesi gecesi Avrupa yakasında, Pazar gündüz saatleri Anadolu yakasında nispeten daha kuvvetli yağışlar görebiliriz. 12 ila 30 mm arası yağış birikimi olacağını tahmin ediyorum..."

 

Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova, Sakarya... Cumartesi gece saatlerinde başlayacak. Pazar da etkili. Duymadım, görmedim, bilmedim, işitmedim demeyin - Resim : 1