Kocaeli, İstanbul ve Yalova için flaş tarih verildi. Geldi mi öyle böyle gelmeyecek. Son gücünde gaza bir daha basıp öyle gelecek

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yaklaşık 10 gün boyunca yağmur yağması beklenmeyen Marmara bölgesi hakkında flaş bir haber verdi. Ökten, "Bazı senaryolar İstanbul'a ay sonu aşırı yağışlar vermeye devam ediyor. Öğlen güncellemesi yer yer 300 mm'ye yakın yağış verdi. Takipteyim..." dedi.

Kocaeli, İstanbul ve Yalova için flaş tarih verildi. Geldi mi öyle böyle gelmeyecek. Son gücünde gaza bir daha basıp öyle gelecek

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye'ye yönelik flaş bilgiler vermeye devam ediyor. Ökten son olarak Kocaeli, İstanbul ve Yalova'yı yakından ilgilendiren bir haber verdi. 

10 GÜN BOYUNCA YAĞMUR GELMESİ BEKLENMİYORDU

10 gün boyunca yağmurun etkili olması beklenmeyen İstanbul hakkında flaş bir haber veren Ökten, aşırı yağışlar için ay sonunu işaret etti. 

"300 MM'YE YAKIN YAĞIŞ VERDİ"

Ökten, "Bazı senaryolar İstanbul'a ay sonu aşırı yağışlar vermeye devam ediyor. Öğlen güncellemesi yer yer 300 mm'ye yakın yağış verdi. Takipteyim..." dedi. 

ETKİSİNİ BİR ANDA ARTIRACAK

Yağışların Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da etkisini bir anda artırması bekleniyor. Bilindiği üzere İstanbul'da son etkili olan yağış sırasında büyük bir felaket meydana gelmişti. 

Kocaeli, İstanbul ve Yalova için flaş tarih verildi. Geldi mi öyle böyle gelmeyecek. Son gücünde gaza bir daha basıp öyle gelecek - Resim : 1