Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da şu anda dışarı olan tüm vatandaşlara acil uyarı geldi! Hemen eve girin. Pazar da dahil

Meteorolojik kaynaklardan Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da ikamet eden vatandaşlara yönelik acil bir uyarı geldi. Bu illerimizde saat 13.00'dan itibaren yağmur bekleniyor. Yağmur o saatte ise etkisini iyice artıracak.

Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da şu anda dışarı olan tüm vatandaşlara acil uyarı geldi! Hemen eve girin. Pazar da dahil

Meteorolojik kaynaklar tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da günlerden bu yana uyarısı gerçekleştirilen yağmurlar bugün öğlen saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlıyor. 

KOCAELİ, İSTANBUL VE YALOVA'DA PLANI OLANLAR DİKKAT

İşte yağmurların şiddetini artıracak olması nedeniyle meteorolojik kaynaklar tarafından da Kocaeli, İstanbul ve Yalova'daki vatandaşlarımıza uyarıda bulunuldu. Yağmurun saat 13.00 itibariyle başlayacağı belirtilen uyarıda, vatandaşlarımızın mümkün oldukça kapalı yerlere geçmeleri hatta evleri yakın olanların evlerine bile gitmeleri tavsiye edildi. 

ÖKTEN: SAAT 17'DE ETKİSİNİ ARTIRACAK

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da sabaha karşı hafif bir yağmur var. Yarın da sabah ile öğleden sonra 4 arasında aralıklarla hafif yağış geçişleri olacak. Öğlen rüzgar hızını artırıyor. Saat 17'de aksiyon başlıyor. Hem kuvvetli rüzgar hem de sağanak. Bu yağış ve fırtına sabaha kadar etkili..." dedi.  

Kocaeli, İstanbul ve Yalova'da şu anda dışarı olan tüm vatandaşlara acil uyarı geldi! Hemen eve girin. Pazar da dahil - Resim : 1

PAZAR GÜNÜ DE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Diğer yandan İstanbul ve çevresinde az da olsa pazar günü de yağmur ihtimali bulunuyor. Vatandaşların dikkatli olması tavsiye ediliyor.