Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Bursa dikkat... Perşembe günü gelecek önce alçalacak, sonra cuma günü yükselecek

Hava durumu tahmini uzmanları, Marmara Bölgesi'ni uyardı. Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Bursa dikkat. Uzmanlar, tarih ve gün verdi. Herkes çok dikkat etmeli, bu perşembe günü sağanak yağış geliyor. Prof. Dr. Orhan Şen'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, perşembe günü gelecek önce alçalacak, sonra cuma günü yükselecek.

Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Bursa dikkat... Perşembe günü gelecek önce alçalacak, sonra cuma günü yükselecek

Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından Marmara Bölgesi'ni önümüzdeki günlerde bekleyen hava durumu yorumlarında bulundu. Sosyal medya hesabında tarih veren uzman isim, perşembe gününü işaret etti. Prof. Dr. Orhan Şen'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, perşembe günü gelecek önce alçalacak, sonra cuma günü yükselecek.

İşte Prof. Dr. Orhan Şen'in yaptığı paylaşım;

"Bugün Batı Akdeniz ve İç Ege yağmurlu. Marmaraya yağış perşembe günü. Sıcaklıklar ortalamanın üzerinde devam ediyor. Perşembe azalış var ama cuma tekrar yükseliyor. İstanbul 24 Antalya 28 C İzmir 26 Ankara 25 C."

Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Bursa dikkat... Perşembe günü gelecek önce alçalacak, sonra cuma günü yükselecek - Resim : 1