Kocaeli'de emekli astsubay dehşet saçtı! Oğlunu ve eşini öldürüp intihar etti, kızını yaraladı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Emekli astsubay, eşini ve 2 çocuğunu silahla vurduktan sonra intihara teşebbüs etti. 22 yaşındaki oğul olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan kendisi ve eşi hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'de emekli astsubay dehşet saçtı! Oğlunu ve eşini öldürüp intihar etti, kızını yaraladı

Olay, Donanma Mahallesi 4'üncü Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli astsubay N.A. bilinmeyen bir sebepten dolayı silahıyla eşi Z.A ile çocukları N.S.A. ve O.A.'ya (22) ateş etti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

N.A. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. Silah seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerine yapılan N.A., Z.A. ve kızları N.S.A. ağır yaralı olarak çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan kendisi ve eşi hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli'de emekli astsubay dehşet saçtı! Oğlunu ve eşini öldürüp intihar etti, kızını yaraladı - Resim : 1

OĞLU OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan tetkiklerde O.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. O.A.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta ve dairede incelemelerde bulundu.

İNCELEME BAŞLATILDI

N.A., Z.A. ve N.S.A.’nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu kaydedildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.