Vahşetin adresi Kocaeli... Koca değil canavar!.. Falçatayla bu hale soktu!

Kocaeli'nde yaşayan Anna Butim, boşanmak istediği kocası tarafından falçatayla bu hale getirildi.

Vahşetin adresi Kocaeli... Koca değil canavar!.. Falçatayla bu hale soktu!

Yüzünde derin yaralar açılan kadın, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla sesini duyurmaya çalıştı. Anna Butim'i bu hale getiren kocası Mesut Ö.'nün hesaplarını askıya alıp kaybolduğu belirtilirken Anna'nın yüzünün felçli kalacağı belirtildi.

Vahşetin adresi Kocaeli... Koca değil canavar!.. Falçatayla bu hale soktu! - Resim : 1

Kocaeli'de yaşayan Ukrayna uyruklu Anna Butim, boşanmak istediği eşi Mesut Ö'nün saldırısına uğradı. Falçata ile yüzü parçalanan Butim, yüzünde açılan derin yaraları sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi. Ukraynalı genç kadının yüzünün paramparça edildiğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyan görüntüler görenlerin içini sızlattı. Çığlığının duyulmasını isteyen talihsiz kadının yüzünü bu hale getiren Mesut Ö.'nün tüm dijital platformlarda hesaplarını askıya alıp kaybolduğu iddia edildi.

YÜZÜ FELÇLİ KALACAK

Sabah'ın haberine göre hakkında uzaklaştırma kararı olan Öztürkmen, Butim'e Florya'da bulunan bir alışveriş merkezinde saldırdı. Sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışan kadın kendisinin hâlen ölümle tehdit edildiğini kaydetti. Butim yüzünün felçli kalacağını belirtti.

Vahşetin adresi Kocaeli... Koca değil canavar!.. Falçatayla bu hale soktu! - Resim : 3

"BU ALÇAK TUTUKLANSIN"

Butim'in İstanbul Emniyeti ve Kocaeli Emniyeti'ni etiketlediği mesajına sosyal medya kullanıcılarından destek yağdı. Kullanıcılar Butim'in, Mesut Ö'nün 4. eşi olduğunu iddia ederken vahşetin failinin tutuklanması çağrısında bulundular. Tepkiler ise kısa sürede çığ gibi arttı.

Polis, yaptığı çalışmanın ardından şüpheli Mesut Ö'yü yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli Mesut Ö. polise verdiği ifadesinde, Anna B. ile boşanma aşamasında olduğunu, 5 aydır kendisini görmediğini, sosyal medya üzerinden takip ettiği baldızının bir alışveriş merkezinde olduklarını bildiren paylaşım yapması üzerine olay yerine gittiğini anlattı. Mesut Ö, eşinin yanındaki bir erkekle samimi olduğunu gördüğünü iddia ederek, bunun üzerine kendisine hakim olamayıp yanındaki falçatayla olayı gerçekleştirdiğini kaydetti.