Gebze'de feci kaza: 2 ölü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen feci kazada, tırın altına giren otomobilde bulunan Özkan Çetin ile Tufan Aydın hayatını kaybetti. Çetin ve Aydın'ın yakınlarının feryatları yürek dağladı.

Gebze'de feci kaza: 2 ölü

Alınan bilgiye göre kaza, 00.30 sıralarında, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsü olay yerinden firar eden 06 PKY 54 plakalı tır ile Özkan Çetin idaresindeki 41 VR 521 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Kullanılmaz hale gelen otomobilde sürücü Özkan Çetin ile yolcu Tufan Aydın hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen hayatını kaybedenlerin yakınları, sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri, sinir krizi geçirenlere müdahale etti. Kazada, ismi öğrenilemeyen bir kişi de ağır yaralandı. Cenazeler hurda yığınına dönen otomobilden güçlükle çıkartıldı.

Cumhuriyet savcısı kaza yerinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.