Nefes borusuna ekmek kaçan minik Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde nefes borusuna ekmek kaçan 2 yaşındaki Zeynep Karakolcu hayatını kaybetmişti. Minik Zeynep, anne ve babasının kucağında, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Nefes borusuna ekmek kaçan minik Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde soluk borusuna takılan ekmek nedeni ile kaldırıldığı hastanede 9 günlük yaşamına yenik düşen 2 yaşındaki Zeynep son yolculuğuna uğurlandı. Anne ve babası ise küçük çocuklarının cenazesini kucağına alarak mezarlığa götürdü.

Nefes borusuna ekmek kaçan minik Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 1

Gölcük Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Süleyman ve Seyhan Karakolcu çiftinin kızları Zeynep Karakolcu, yemek yediği sırada nefes borusuna ekmek kaçtı. Aile, nefes almakta güçlük çeken kızlarını Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.İlk müdahalesi yapılan Zeynep, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Zeynep, 9 gün süren mücadelesini kaybetti ve ne yazık ki hayatını kaybetti.

Nefes borusuna ekmek kaçan minik Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

Çocuklarının tabutunu kucaklarına aldılar

Geriye hayatını kaybetmeden önceki görüntüleri kalan Zeynep’in cansız bedeni ailesine teslim edildi. Zeynep’in cenazesi öğlen namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze ardından Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazında Zeynep’in babası Süleyman Karakolcu, gözyaşlarına boğuldu. Helallik istenmesinin ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Zeynep’in cansız bedeni, mezarlığa götürmek üzere cenaze aracına götürüldü. Cenaze aracına binen annesi Zeynep Karakolcu ve babası Süleyman Karakolcu küçük çocuklarının tabutunu kucaklarına aldı.

Nefes borusuna ekmek kaçan minik Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3

Zeynep annesine koşuyor, ‘kurtar beni’

Cenaze namazı sonrasında konuşan Karakolcu çiftinin yakını Zekeria Özer olayı anlatarak, “Annesinden ekmek istemiş, o da vermiş. Annesi arkasını dönüyor, çocuk annesine koşuyor, ‘kurtar beni’ diye. Annesi sırtına vuruyor, boğazındaki ekmeği çıkartıyor. Sonra hastaneye götürüyorlar. Gittiğinde çocuğun kalbi durmuş. Daha sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde hayata döndürmüşler. Oradan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürmüşler. 9 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra öldü” dedi.

Nefes borusuna ekmek kaçan minik Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 4