Oksijen tüpüne bağlı adam sigara içmek istedi, hayatından oldu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde oksijen tüpüne bağlı bir hasta, kaldığı bakımevinde sigara içmek isteyince oksijen tüpünü tutuşturdu. Vücudunun belli kısımlarında ciddi yanıklar oluşan vatandaş, 20 gün kaldığı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir bakım ve rehabilitasyon merkezinde kalan 56 yaşındaki Alptekin Tekinalp, sigara içmek içmek isteyince oksijen tüpü alevlendi. Çalışır halde olan oksijen tüpü yaşlı adamın vücüudunda ağır ynıklar oluşturdu. 

20 gün yoğun bakımda kalan hasta yaşam mücadelesini kaybetti

Merkez çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tekinalp, özel bir hastaneye kaldırıldı. Daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edilen Tekinalp, yoğun bakım ünitesine alındı. Tekinalp, yaklaşık 20 gün süren yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Yapılan otopsi incelemesinin ardından yakınlarına teslim edildi

Bekar olduğu öğrenilen Tekinalp’ın cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan otopsi incelemesinin ardından yakınlarına teslim edildi. Tekinalp’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Kartepe İstasyon Mezarlığında toprağa verildi.