Kocaman dişleri olan ve insanları saniyeler içinde yutabilecek dev canavar, kaçtı! Yetkililer parkı 72 saat kapattı

Dünya üzerinde yaşayan en vahşi canlılardan olan dev dişlere sahip canavar tutulduğu kafesten bir şekilde kaçmayı başardı ve şimdi herkesi tehdit ediyor. Bölge sakinleri ve yetkililer o yakalanmadan rahat bir nefes alamayacak.

Kocaman dişleri olan ve insanları saniyeler içinde yutabilecek dev canavar, kaçtı! Yetkililer parkı 72 saat kapattı

ABD'nin New Jersey eyaletinde polis, yetkililer bölgede başıboş olduğu doğrulanan bir timsahı ararken halka açık bir parkın 72 saat boyunca kapalı kalacağını açıkladı. Middlesex İlçe Polis Departmanı, ilk olarak Çarşamba günü Victor Crowell Park'ta bir timsahın rapor edildiğini ve sonraki günlerde başka görüldüğünün bildirildiğini söyledi.

ATEŞLİ SİLAHLAR KULLANILDI

Bakanlık, polis memurlarının Cumartesi günü timsahın yerini tespit edebildiğini ve bir polis memurunun timsahı etkisiz hale getirmek amacıyla ateşli silahı ateşlediğini ancak atışın başarılı olup olmadığının belirsiz olduğunu söyledi.

İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI DEVREYE SOKULDU

Yerel sakinler Pazartesi sabahı timsahı tekrar gördüklerini bildirdi ve yerel polis, New Jersey Çevre Koruma Koruma Dairesi Polisi ile birlikte aramalarına yeniden başladı. Polis, Creigton Gölü ve Ambrose Çayı bölgesinde timsahı aramak için insansız hava araçlarını kullandı. Drone'lardan biri ağaca sıkıştı.

Kocaman dişleri olan ve insanları saniyeler içinde yutabilecek dev canavar, kaçtı! Yetkililer parkı 72 saat kapattı - Resim : 1

"TOPLUMUN GÜVENLİĞİ İÇİN KAPATILIYOR"

Middlesex Polis Şefi Matthew Geist, "Topluluğumuzun kamu güvenliği adına, Victor Crowell Park en az 72 saat süreyle veya timsahın artık bir tehdit oluşturmadığı kabul edilene kadar halka kapalı olacaktır." dedi. Pazartesi günü bakanlığın Facebook sayfasında.

New Jersey Çevre Koruma Departmanı, timsahı gören herkesin, insani bir tuzak kurabilmeleri için Balık ve Yaban Hayatı yetkilileriyle iletişime geçmesini istiyor. New Jersey'de timsahların evcil hayvan olarak beslenmesi yasal değil.