Önce "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" kitabını yazdı, sonra kocasını öldürdü!

Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz kitabının yazarı Nancy Crampton Brophy, kocasını öldürdü. Yazar, yedi haftalık bir duruşmanın ardından Mayıs ayında kocası Dan Brophy'yi ikinci derece cinayetten suçlu bulundu.

Önce "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" kitabını yazdı, sonra kocasını öldürdü!

"Kocanı Nasıl Öldürürsün" adında bir çevrimiçi makale yazan, aşk romanı yazarı, Mayıs 2022’de Portland'daki işyerinde kocasını öldürdü. Yazar, Pazartesi günü ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

71 yaşındaki Nancy Crampton Brophy, yedi haftalık bir duruşmanın ardından 25 Mayıs'ta ikinci derece cinayetten suçlu bulundu. KGW-TV'nin aktardığına göre, Crampton Brophy’nin cezası 25 yıl hapiste tutulduktan sonra şartlı tahliye ihtimalini içeriyor.

Önce "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" kitabını yazdı, sonra kocasını öldürdü! - Resim : 1

Savcılar, Crampton Brophy’nin 63 yaşındaki Dan Brophy’i para sorunları ve hayat sigortası için öldürdüğünü açıkladılar.

Dava, Crampton Brophy'nin yıllar önce kaleme aldığı makale nedeniyle ulusal dikkat çekti, ancak parçanın duruşmada kanıt olarak kullanılmasına izin verilmedi.

Crampton Brophy’nin avukatı müvekkilinin mali sorunlar yaşadığına itiraz etti. Mahkemede söz alan Crampton Brophy de kendisinin ve kocasının emeklilik planlarının bir parçası olarak hayat sigortası satın aldıklarını ve borçlarını azaltmak içinse bir planları olduğunu söyledi.
Nancy Crampton Brophy’nin seneler önce kaleme aldığı “Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz” başlıklı kitap nedeniyle uluslararası çapta ün kazanmıştı fakat kitabın duruşmada bir kanıt olarak kullanılmasına izin verilmedi.

Kaynak: Guardian