Kan dondurucu cinayet Netflix'e konu oldu! Kocasını diri diri doğradı

Brazilya'da yaşanan tüyler ürpertici cinayette bir Elize Matsungo isimli kadın aldatıldığını öğrenince eşini vurdu daha sonra yedi parçaya böldü. Eşinin cesedini taşıdığı üç bavul asansör kamerasına yansıyınca cinayet ortaya çıktı.

Kan dondurucu cinayet Netflix'e konu oldu! Kocasını diri diri doğradı

Seks işçiliği yaptığı sırasada iş insan Marcos Matsunaga ile evlenip mutlu bir yuva kuran Elize Matsunaga tüyler ürperten vahşi bir cinayet işledi.

Aldatıldığını düşünenen kadın, kocasını takip etmesi için dedektif tuttu. Dedektifin anlattıklarıyla çılgına dönen kadın kocasıyla bir süre tartışma yaşadı daha sonra kocasına ateş etti. 

Yardım çağırmak yerine kocasının başını, kollarını, gövdesini, kasıklarını ve bacaklarını kesti. Daha sonra tüyler ürpertici parçaları plastik torbalara doldurdu.

Ünlü iş insanının kaybolmasından sonra olayı araştıran polis, asansörde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve acı gerçeği ortaya çıkardı. Kadının kocasından sonra üç büyük bavulla asansöre bindiğini tespit etti.

Eşini parçalara ayıran Elize cinayeti itiraf etti. Evini temizlemeden önce kalıntıları bir yolun kenarına attığını açıkladı. Marcos'u vurduktan sonra öldüğünü söyledi ancak otopsi, katledildiğinde hayatta olduğu sonucuna vardı.

Elize Matsunaga'nın ifadesi üzerine harekete geçen polis, bavulları Sao Paulo'nun uzak bir mahallesindeki moloz konteynerinde buldu.Elize, Marcos'un kanlı kopmuş kafasını uykusunda onunla nasıl konuştuğunu hayal ettiğini söyledi.

Cinayet ve bir cesedin gizlenmesi de dahil olmak üzere iki suçtan hüküm giyen Elize Matsungo, 2016 yılında 19 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yıllar önce yaşanan bu korkunç cinayetin ardındaki hikaye, yakın zamanda Netflix belgesel dizisi Elize Matsunaga: Bir Zamanlar Suç'ta anlatıldı.