Kocasını terk edip üvey oğluyla evlenen kadın, ikinci çocuğuna da hamile kalıp doğum yaptı

Üvey oğlunu 7 yaşından itibaren büyüten kadın, daha sonra onunla birlikte olmak için kocasını terk etti. Şu an mutlu bir birliktelikleri olduğunu söyleyen çift, ikinci çocuklarını kucaklarına aldı.

Kocasını terk edip üvey oğluyla evlenen kadın, ikinci çocuğuna da hamile kalıp doğum yaptı

38 yaşındaki popüler Rus kilo verme fenomeni Marina Balmasheva'nın, yedi yaşından beri büyüttüğü üvey oğlu 23 yaşındaki Vladimir 'Vova' Shavyrin'den bir oğlu oldu. Marina, daha önce Vladimir'in oğlu için terk ettiği 47 yaşındaki babası Alexey Shavyrin ile evliydi. Daha sonra üvey oğluna aşık olan kadın, kocasını onun için terk etti ve ondan iki çocuk sahibi oldu. İkinci çocuğu olan kızı Olga'yı geçtiğimiz günlerde kucağına aldı. Tüm yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden anlatan kadın, binlerce kişi tarafından takip ediliyor. 

Kocasını terk edip üvey oğluyla evlenen kadın, ikinci çocuğuna da hamile kalıp doğum yaptı - Resim : 1

EVLAT EDİNİLMİŞ ÇOCUKLAR

600 binden fazla takipçisine yeni bebeğin bir videosunu ve resimlerini yayınladı. O ve Vladimir'in babası Alexey'in, evlat edinilmiş beş çocuğu vardı ama şu anda onlarla bir ilgisi olup olmadığını söylemeyi reddediyor. “Evlat edinilen çocuklar iki tarafça da tartışılmaz. Onlarla her şey güzel. Tüm bilinmesi gereken bu," dedi.

Kocasını terk edip üvey oğluyla evlenen kadın, ikinci çocuğuna da hamile kalıp doğum yaptı - Resim : 2

ESKİ KOCASI KONUŞTU

Eski eşi Alexey konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Oğlumu baştan çıkardı… Ondan önce bir kız arkadaşı olmamıştı. Ben evdeyken cinsel ilişkiye yapmaktan çekinmediler. Oğlum olmasaydı, aldatmasını affederdim…. Ben uyurken yatak odamızdan oğlumun yatağına koşuyordu. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi geri gelip benimle yatakta uzanıyordu." dedi. 

Kocasını terk edip üvey oğluyla evlenen kadın, ikinci çocuğuna da hamile kalıp doğum yaptı - Resim : 3

BAŞTAN ÇIKARMAKLA SUÇLUYOR

Marina'nın eski eşi Alexey, Marina'yı hala oğlunu baştan çıkarmakla suçluyor. Bununla beraber Marina ve Vladimir, artık dört kişilik bir aile oldu ve hayatlarının her anını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyorlar. Marina şimdi önceki evliliğinin "yaşamak değil, numara yapmak" olduğunu söylüyor.

Kocasını terk edip üvey oğluyla evlenen kadın, ikinci çocuğuna da hamile kalıp doğum yaptı - Resim : 4

TAKİPÇİLERİNE SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Takipçilerine şunları söyledi: “Aileyi mahvettiğim için pişmanlık duydum mu? Hem evet hem hayır. Annem ve babam'ın istikrarını öldürdüğüm için utandım. Eski sevgilime dönmek istiyor muydum? HAYIR. Ona karşı öfke ve nefret duyuyor muyum? Artık değil. O iyi bir insan ve çocuklarımız için harika bir baba... Çocuklar değişiklikleri nasıl karşıladı? Kesinlikle sakince. Bugün [bende] ne var? Evliyim. Daha büyük bir şehre taşındım. Seviyorum ve seviliyorum.” dedi. 

EVLİLİK ÖNCESİ ANLAŞMA YAPTI

Eski üvey oğluyla olan ilişkisini açıkladıktan sonra şunları söyledi: “Pek çok insan bana genç kocam yüzünden makyaj kullanmamı, kirpik yapmamı söylüyor. Ama bir şey var, bana estetik ameliyatlardan, selülitten, aşırı ciltten ve kişilikten kaynaklanan tüm yaralarımla aşık oldu. Ve olduğumdan daha iyi görünmek istemiyorum." dedi. Ayrıca, yeni kocasından boşanırsa tüm parasını ve mal varlığını elinde tutmak için evlilik öncesi anlaşmada nasıl ısrar ettiğini anlattı.