Barış Yurtçu ile evli olan Deniz Baysal: Çocuk yapmayı düşünmüyorum çünkü...

Kolpa grubunun üyesi Barış Yurtçu ile evli olan Deniz Baysal Yurtçu, iş ve özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Barış Yurtçu ile evli olan Deniz Baysal: Çocuk yapmayı düşünmüyorum çünkü...

Son zamanlarda ekranların reyting rekortmeni Teşkilat dizisinin Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu, Şamdan Plus Dergisi'ne  iş ve özel hayatıyla ilgili dikkat çekici röportaj verdi.

Yurtçu, "Bu dönem çok fazla çalıştığım bir dönem. Kendime bile zaman ayıramıyorum. Hayatımız Ankara- İstanbul arasında geçiyor. Aktif, yoğun ama tabii ki mutluyum. Çekimlerimiz çok keyifli geçiyor, soğuk hava şartlarında çekimler devam ediyor. 

Kendisini başarılı bulduğunu söyleyen Deniz Baysal, "Çok çalıştım. Bu süreçte umudumu kaybettiğim zamanlar da oldu ama pes etmedim. Çünkü yaptığım işi çok seviyorum ve sabrın en büyük anahtar olduğunu düşünüyorum. Ben de sabrettim, çalıştım, vazgeçmedim.

Hayatın koşuşturmacası içinde anlık duraksamalar ve kendini dinlemek oyuncuya çok iyi geliyor. Deniz Baysal, "Eskiden değiştirmeye çalıştığım yönlerim vardı. Şimdi kendimi daha çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi değiştirmeye değil, kendi kendime hakkımı vermeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

'Çocuk yapmayı düşünmüyorum'

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evlenen Deniz Baysal, çocuk yapmayı düşünmediğini belirtti.

Yurtçu, "Mutlu birlikteliğin sırrı, birbirinin isteklerine, hayatına, her şeyine saygı duymak. Karşındaki insanın kendine ait bir benliği olduğunu unutmamak.

İnsanlar genelde karşısındakini değiştirmeye, kendine uygun hale getirmeye çalışıyor. Ama sevgi bu değil. Bir insanı seviyorsan her şeyiyle seversin, kendisi olduğu için seversin zaten. Ben çocuk düşünmüyorum; Barış da benimle aynı düşüncede. Tabii ki bu hayatta büyük konuşmamak gerekiyor. Ama benim çok uzak olduğum bir konu açıkçası"  dedi.