Kolpaçino severlere sürpriz! Filmdi dizi oluyor! Kolpaçino konusu nedir? Kolpaçino oyuncuları kimdir?

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Türk komedi film serisi Kolpaçino, sevenlerine müjdeyi verdi. Kolpaçino konusu nedir? 3 filmden oluşan Kolpaçino serisi dizi oluyor. Kolpaçino oyuncuları kimdir? 2009 yılında serinin ilk filmini çıkaran Sezer büyü beğeni topladı. Kolpaçino nerede yayınlanacak? İşte...

Kolpaçino severlere sürpriz! Filmdi dizi oluyor! Kolpaçino konusu nedir? Kolpaçino oyuncuları kimdir?

3 filmden oluşan Kolpaçino serisi büyük bir sürprizle geri dönüyor. Şafak Sezer'in yazıp yönettiği aynı zamanda başrolünde yer aldığı yapım vizyona girdiği andan itibaren büyük yankı uyandırdı. 3 filmlik bir seriydi ama artık dizi oluyor. 

Kolpaçino severlere sürpriz! Filmdi dizi oluyor! Kolpaçino konusu nedir? Kolpaçino oyuncuları kimdir? - Resim : 1

Serinin ilk filmi 'Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi' 2009 yılında vizyona girdi. Başrollerinde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Ali Sürmeli ve Hakanb Ural'ın yer aldığı yapım büyük ilgi gördü. Kolpaçino konusu nedir? Senaryosu Şafak Sezer'e ait olan Türk aksiyon komedi filmi, 7 kişinin yaşadığı aksiyonları anlatır. 

İlk filmiyle dikkatleri üzerine çeken Kolpaçino, ilk filmden iki sene sonra, 2011 yılında bir bomba daha patlattı. Kolpaçino oyuncuları kimdir? Vizyona Kolpaçino: Bomba filmi girdi. Oyuncu kadrosunda bir değişme olmasa da kadroya Kubilay Penbeklioğlu, Arzu Yanardağ ve Tuğba Melis Türk katıldı. 

Kolpaçino film serisinin konusu; Birbiriyle bağlantılı yedi komik karakterin bir günde başına gelen olağanüstü olayların komik bir şekilde beyazperde'ye yansıtıldığı film serisidir. 

Kolpaçino severlere sürpriz! Filmdi dizi oluyor! Kolpaçino konusu nedir? Kolpaçino oyuncuları kimdir? - Resim : 3

Kolpaçino dizi oluyor!

Şafak Sezer'in 3 filmden oluşan Kolpaçino serisi dizi oluyor. Müjde sevenlerinde büyük bir mutluluk uyandırdı. Serinin son filmi Kolpaçino: 3. Devre, 11 Mart 2016 yılında vizyona girdi. Şafak Sezer'in efsane komedi serisi 2016'dan bu yana tam 6 yıldır çekilmedi. Kolpaçino nerede yayınlanacak?

Başrolünde, öyküsünde ve yönetmek koltuğunda tekrar Şafak Sezer oturuyor. Vizyona girdiği tarihten itibaren büyük bir hayran kitlesi yakalayan Kolpaçino serisi dizi oluyor. Kolpaçino dizi olarak dijital platformda yayınlanacak. Exxen'de yayınlanacağı konuşulan dizi büyük bir heyecanla bekleniyor.