Komşusu Brad Pitt'in bilinmeyenlerini anlattı! Yaptığı jesti duyunca ağzınız açık kalacak

ABD'li ünlü aktör Brad Pitt'in eski komşularından biri olan oyuncu Cassandra Peterson verdiği bir röportajda Pitt'in bugüne kadar hiç duyulmamış yönlerini anlattı.

Komşusu Brad Pitt'in bilinmeyenlerini anlattı! Yaptığı jesti duyunca ağzınız açık kalacak

Hollywood’un başarılı isimlerinden Brad Pitt, bir süredir 30 yıllık evini satmaya çalışıyordu. 2016 yılına kadar eski eşi Angelina Jolie ve altı çocuğuyla birlikte bu evde yaşayan Pitt, seneler boyunca da evi âdeta yeniden yaptı.

Geçtiğimiz günlerde 39 milyon dolara evini satmaya başaran Pitt, meğer burada oturduğu süre boyunca komşularına da son derece bonkör davranmış. Pitt’in, eski komşularından biri olan oyuncu Cassandra Peterson, verdiği bir röportajda Pitt’in, 105 yaşındaki bir komşusunun milyon dolarlık malikanede senelerce kira ödemeden yaşamasına izin verdiğini açıkladı.

Peterson, “O çok, çok nazikti” derken Oscar ödüllü oyuncunun, karısını kaybeden yaşlı arkadaşı için mükemmel bir komşu olduğunu ve kiracı olmasına izin verdiğini anlattı.

Komşusu Brad Pitt'in bilinmeyenlerini anlattı! Yaptığı jesti duyunca ağzınız açık kalacak - Resim : 1

"BRAD ÖLENE KADAR ÖDEME YAPMASINA İZİN VERMEDİ"

Peterson, Pitt’in biri doksanlı yaşlarının başında bir adama ait olan çevredeki mülkleri satın alarak malikanesini inşa ettiğini söyledi: “Çok, çok nazikti. Karısı vefat etti ve John orada yaşadı. Brad’in ölene kadar hiçbir şey ödemeden orada yaşamasına izin verdiğini biliyorum.”

Peterson, aktörün komşuluk yılları boyunca kendisine karşı her zaman nazik ve tatlı olduğunu da söyledi. Hatta yıldızı 1999 yapımı Fight Club filmi için hazırlanırken gömleksiz ve bir çantayı yumruklarken görünce neredeyse bayılacağını anlattı: “‘Hey, nasılsın’ diye sorduğunu hatırlıyorum. Ve ben konuşamadım. Bayılıyormuş gibi hissettim. O çok şaşırtıcı derecede yakışıklı ve üstelik hoş.”

Komşusu Brad Pitt'in bilinmeyenlerini anlattı! Yaptığı jesti duyunca ağzınız açık kalacak - Resim : 2

Pitt’in malikanesi, güvenlikli bir site içinde yer alıyordu ve 110 yılı aşkın bir tarihe yayılan zengin bir tarihe sahip. 1910’da bir petrol baronu tarafından inşa edildi ve rock efsanesi Jimmy Hendrix’in 1967 hiti May This Be Love’ı kaleme aldığı yer olarak biliniyor. (Sözcü)