Kontrolden çıkan araç şarampole uçtu! 8 Aylık hamile kadın ve 2 kişi can verdi...

Ordu'da gerçekleşen kazada hafif ticari araç virajlı yolda şarampole yuvarlandı. Aracın içindeki 5 kişiden 1'i hamile kadın olmak üzere 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan araç şarampole uçtu! 8 Aylık hamile kadın ve 2 kişi can verdi...

Çaybaşı ilçesinde sabah saat 08.00 sularında meydana gelen kazada, Dursun Sağlam (71) idaresindeki 55 DS 258 plakalı hafif ticari araç virajlı yolda konrtolden çıkarak şarampole devrildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzeine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk incelemede araçta yolcu olarak bulunan Mustafa Çakır (73) ve Fatma Çakır'ın (63) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar, sürücü Dursun Sağlam (71), Seyfettin Sağlam (42) ve ağır yaralı olduğu bildirilen 8 aylık hamile Cemile Sağlam (40), olay yerinde yapılan ilk müdahaleler sonrasında ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Cemile Sağlam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve bebeği ile birlikte yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar Dursun Sağlam ile Seyfettin Sağlam'ın tedavileri devam ediyor.

Mustafa Çakır ile Fatma Çakır'ın cansız bedenleri savcılık incelemesinin ardından morga kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.