Kontrolden çıktı, şarampole yuvarlandı! Hafriyat kamyonunun sürücüsü yaşamını yitirdi

Tuzla'da yaşanan kazada, kontrolden çıkan hafriyat kamyonu şarampole yuvarlandı. Kamyonun içine sıkışan sürücü Suat Akbaş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Kontrolden çıktı, şarampole yuvarlandı! Hafriyat kamyonunun sürücüsü yaşamını yitirdi

Saat 15.30 sularında Tuzla'nın Akfırat Mahallesi'nde meydana gelen kazada, döküm sahasında ilerleyen 33 CNH 56 plakalı kamyonun sürücüsü Suat Akbaş direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkar hafriyat kamyonu, 5 metrelik yükseklikten düşerek şarampole yuvarlandı.

Kontrolden çıktı, şarampole yuvarlandı! Hafriyat kamyonunun sürücüsü yaşamını yitirdi - Resim : 1

Kazayı gören diğer kamyon sürücüleri, Akbaş'ın yardımına koşarak, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kamyonda sıkışan şoför, itfaiye ekipleri ve sürücü arkadaşlarının yardımı ile sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralanan Suat Akbaş, ambulansla Pendik'teki bir hastaneye kaldırıldı. Akbaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmn kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"YÜZDE YÜZ DALGINLIKLA OLDU, UÇACAK BİR ŞOFÖR DEĞİL"

O anlara şahit olan yaşanan olayı Osman Çakmak, "Buraya gelirken yüzde yüz daldı bu adam. Buradan aşağı uçacak bir şoför değil. Öndekiler arkadakiler bağırdı kornaya bastı ama duymadı. Daldı bu adam. Yoksa buradan aşağı uçacak bir tane TIR şoförü bulamazsınız. Diğer arkadaşlar kurtarmaya çalıştı. İtfaiye de geldi. Çıkaramazlar normalde çünkü sıkıştı. Sağlık durumu iyi değil." sözleriyle ifade etti.

Kontrolden çıktı, şarampole yuvarlandı! Hafriyat kamyonunun sürücüsü yaşamını yitirdi - Resim : 2