Konya'da bir iş yerinin deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Konya'nın Kulu ilçesinde bir iş yerinin bodrum katında çıkan yangın kısa süre içinde büyüyerek tüm katı sardı. Çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan ekipler tarafından kontrol altına alınan yangının lokantaya ait olan odunların ve malzemelerin tutuşmasının neden olduğu öğrenildi.

Konya'da bir iş yerinin deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Konya'nın Kulu ilçesinde bir iş yerinin bodrum katında meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin hızla müdahalesi ile kısa süre içinde kontrol altına aldındı. 

POLİS VE İTFAİYE ÇEVREYİ GÜVENLİĞE ALDI

Yangın, Kulu merkez Camikebir Mahallesi Yüzbaşı Varol Caddesi üzerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre yangının 2 katlı binanın altındaki lokantaya ait bodrum katında lokantaya ait olan odunların ve malzemelerin tutuşması ile çıktığı öğrenildi. Binadan dumanların çıktığını fark eden vatandaşlar 112 Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Soğutma çalışmalarının ardından yangın büyümeden söndürüldü. Yangın sonrası bina dumanla kaplandı.

Yangına depoda lokantaya ait olan odunların ve malzemelerin tutuşmasının neden olduğu öğrenildi.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini tespit etmek için incelemelerde bulundu.

 

Konya'da bir iş yerinin deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı - Resim : 1