Konya'da 'kız meselesi' tartışması kanlı bitti!

Konya'da kız meselesi ölüme sebep oldu. Ramazan Ş. (18), kız meselesi nedeniyle parkta buluşup tartıştığı Mehmet D.'ı, (18) tüfekle vurarak öldürdü. Korkunç olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Konya'da 'kız meselesi' tartışması kanlı bitti!

Ramazan Ş., yanına arkadaşları Melih E. ve Furkan E.'yi de alıp, iddiaya göre aralarında daha önceden kız meselesi nedeniyle husumet bulunan Mehmet D., ile parkta buluştu. İkili arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Ramazan Ş., tüfekle Demirtaş'a ateş açtı. Göğsünden yaralanan Mehmet D. (18), kanlar içerisinde kaldı, şüpheliler ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Mehmet D. yaşamını yitirdi

Ağır yaralanan Mehmet D., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Mehmet D., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, kaçan Ramazan Ş. ve olaya karıştığı öne sürülen Melih E. ve kardeşi Furkan E.yi gözaltına aldı. 

3 kişi gözaltına alındı

Öte yandan, Mehmet D.,'ın yaşamını yitirdiğini duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Bu arada polisle, yakınları arasında gerginlik yaşandı. Kalabalığa biber gazıyla müdahale eden polis, gerginliğin yaşanmasına neden olduğu önü sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.