Konyaspor Karagümrük canlı izle

Türkiye Süper Lig 35. haftasında Konyaspor Karagümrük karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Konyaspor Karagümrük şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık...

Konyaspor Karagümrük canlı izle

Konyaspor Karagümrük Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Futbolseverler "Konyaspor Karagümrük maçı beIN SPORTS 1 canlı şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte, Konyaspor Karagümrük şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Konyaspor Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 35. haftasında ligde 3. sırada yer alan Konyaspor ile 9. sırada yer alan Karagümrük mücadele edecek. Büyük mücadele, Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak. Saat 16:00''da başlayan mücadelede Arda Kardeşler hakemlik yapacak.

KONYASPOR KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, diğer yandan da Konyaspor Karagümrük maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Konyaspor Karagümrük maçı beIN SPORTS 1 şifresiz canlı izle" gibi aramalar yapıyor.

KONYASPOR KARAGÜMRÜK CANLI İZLEYİN

Konyaspor Karagümrük mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Konyaspor'da Amar Rahmanovic'in kırmızı, Adil Demirbağ'ın sarı kart ceası bulunuyor.

Karagümrük'te ise Ervin Zukanovic, Kerim Frei, Yannis Salibur ve Rayyan Baniya'nın durumu şüpheliyken, Jimmy Durmaz'ın kırmızı kart cezası bulunuyor.

KONYASPOR - KARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Konyaspor: Sehic, Skubic, Musa, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Bytyqi, Michalak, Cikalleshi

Karagümrük: Viviano, Biraschi, Luckassen, Burak, Caner, Biglia, Bistrovic, Adnan, Emre, Karamoh, Pesic

Süper Lig'de puan durumları

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor 64 puanla 3. sırada, Karagümrük 50 puanla 9. sırada yer alıyor.

Fatih Karagümrük ile oynadığı son iki Süper Lig maçını toplam dokuz gol atarak kazanan Konyaspor (4-1 & 5-1), ilk karşılaşmada rakibine deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu.

Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasında oynanan üç Süper Lig maçında da karşılıklı goller atılırken (4-10); İstanbul ekibinin lige döndüğü 2020/21 sezonundan bu yana en fazla gol yediği rakibi Konyaspor.

İstanbul takımlarını konuk ettiği son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen Konyaspor (5G 1B), son yenilgisini gol atamadığı son karşılaşmada Fenerbahçe'ye 3-0 yenilerek aldı (Mart 2021).

İlhan Palut'un göreve geldiği Şubat 2021'den bu yana İstanbıl takımlarını ağırladığı Süper Lig maçlarında Konyaspor'dan (16) daha fazla puan toplayan tek takım Gaziantep FK (20).

Süper Lig'de çıktığı son sekiz deplasman maçında da gol yiyen Fatih Karagümrük (toplam 19), bu süreçteki tek galibiyetini iki gol sevinci yaşayabildiği tek karşılaşmada İstanbul Başakşehir'i yenerek aldı (Şubat 2022'de 2-1).

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen (5G 1B) ve son üç karşılaşmadan galip ayrılan Konyaspor, seyircisi önünde dört maçlık galibiyet serisini en son Nisan-Mayıs 2016 arasında Aykut Kocaman yönetiminde yaşadı.

Bu sezon Süper Lig'de yakaladığı gol beklentisini (52.6 xG) en fazla aşan takım Konyaspor (59 gol; 6.4 fark). Fatih Karagümrük ise geride kalan bölümde kalesinde gördüğü gol beklentisinden (54.2 xGOT) 5.2 daha az gol yedi (49).

2021/22 Süper Lig sezonunda en fazla gol atan üç savunmacıdan biri olan Konyaspor stoperi Abdülkerim Bardakçı (5; Dimitrios Goutas ve Papy Djilobodji ile birlikte), son dört golünde rakip fileleri kafasıyla havalandırdı.

Son iki Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağlayan Konyaspor orta sahası Amir Hadziahmetovic (1 gol & 2 asist), aynı sayıda gol katkısını daha önceki 49 karşılaşmalık süreçte yapabilmişti.

Aleksandar Pesic geçen hafta Giresunspor'a attığı golle Kadri Aytaç'ı (1959/60'ta 13 gol) geride bırakarak Fatih Karagümrük formasıyla bir Süper Lig sezonunda rakip fileleri en fazla havalandıran oyuncu oldu (14). Bu sezon Pesic'ten (3) daha fazla Süper Lig maçında hem gol atan hem de asist yapan sadece iki isim var: Anthony Nwakaeme & Umut Bozok (4).

Fatih Karagümrük'e rakip olduğu son üç resmi maçta da 4+ gol sevinci yaşayan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut (toplam 13 gol), İstanbul ekibine karşı kariyerindeki tek yenilgisini (4G 2B 1M) son karşılaşmada Türkiye Kupası'nda uzatmalarda aldı (4-5).